Bütçe?İnternette bir sistem gördüm, içinde i5 750 ve R7 240 var. Eğer bu sistemi alırsam içinde CS:GO gibi oyunlar oynayacağım bana yeter mi?
evet turbox alacagım ama neden bu kadar kötülüyosunuz ben performans acısından kendim icin yeterli oldugunu dusunuyorumGaliba İzoly veya Turbox alacaksınız. Kesinlikle almayın burada konu açın aynı bütçede 2. El sistem toplarsınız çok daha iyi performans verir.
4ram kaç?
evet turbox alacagım ama neden bu kadar kötülüyosunuz ben performans acısından kendim icin yeterli oldugunu dusunuyorum
4
Turbox sistem bu inceleyi
en düşük ayarlarda oynarsın kasacağını sanmıyorumevet turbox alacagım ama neden bu kadar kötülüyosunuz ben performans acısından kendim icin yeterli oldugunu dusunuyorum
4
Turbox sistem bu inceleyin
Forumda arama kısmına Turbox yazarsan binlerce konu bulabilirsin neden almaman gerektiği ile ilgili. Sistem parçaları aşırı eski. Markalar kalitesiz. Tahminimce 2000TL civarı bir para ödeyeceksin ki o sistemler o parayı haketmiyor paranı kaybettiğinle kalırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.