i5 7500 1060'lı sisteme yükseltme önerisi

Bu da mantıklı ama O.C. yapılmayacaksa 3600 zaten yeterli.

O kadar köklü bir değişime gitmek istemiyorum en azından anakart RAM MHz'lerini yükseltmek istiyorum. Şu an anakartım benim sistemim için geri kalıyor.
Ekran kartımın sabit kalmasını istiyorum.Ekran kartımı çok seviyorum maalesef.Sadece işlemci ve anakart değişikliği yapmak istedim şuan için gereksiz olduğunu söylediniz.En azından intel bir anakart alıp atx anakartımdan kurtulmak benim için baya iyi birşey olacaktır.
Ram ve anakart değişikliği benim için çok iyi olacaktır.Anakartımı beğenmiyorum ve yetersiz kalıyor.
Mesela 3000mhz ram kullanamıyorum anakartım desteklemiyor.

7500 işlemci için anakart masrafına girmenizi tavsiye etmem. İşlemciniz 7. nesil ve 8. ya da 9. nesil bir işlemciye geçmek istediğinizde soket farklı olduğu için anakart da değişmeniz gerekecek. Upgrade'a kapalı bir anakart değişikliğini sırf RAM için tavsiye etmem.

Anlıyorum, sisteminizden memnun olmadığınız ne gibi bir durum var şu an? Ne yapmayı hedefliyorsunuz?

1 tane 144 hz monitör alabilirim.Uzun zamandır istiyordum zaten sizce geçmeli miyim
60Hz bir monitör kullanıyorsanız geçiş yapabilirsiniz. Ama 75Hz ve üstü bir monitör kullanıyorsanız o da gereksiz bence.

Anlıyorum, sisteminizden memnun olmadığınız ne gibi bir durum var şu an? Ne yapmayı hedefliyorsunuz?
Yetersiz hissediyorum mesela yeni çıkan COD:WARZONE diye bir oyun var oyun oynuyorsanız illaki duymussunuzdur.Şuan stabil fps alamıyorum.Beni rahatsız ediyor.CSGO da sanki yeteri kadar fps alamıyormuşum gibi geliyor.Keşke sizle beraber test edebileceğimiz bir yer olsada içimi rahatlatsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…