i5 7500 1060'lı sisteme yükseltme önerisi

Uygun bütçeli olarak elinizdeki sistemi tamamen elden çıkarıp 12nm Ryzen 1600 1660S-2060S sistem +144hz monitör sistem toplayabilirsiniz. Ek olarak 1500-2000 civarı bir meblağ çıkar cebinizden.

CS oynamıyorum, ama bu aralar çok fazla performans sıkıntıları olduğunu duyuyorum, ancak COD Warzone'da herhangi bir şekilde drop, kasma, takılma hissetmedim, aynı şekilde Battlefield 1 Online'a da da. Genel olarak sistemimdem memnunum şu an.
Uygun bütçeli olarak elinizdeki sistemi tamamen elden çıkarıp 12nm Ryzen 1600 1660S-2060S sistem +144hz monitör sistem toplayabilirsiniz. Ek olarak 1500-2000 civarı bir meblağ çıkar cebinizden.

Bu da bir seçenek.

Bilgisayarımda bir sorun olduğunu biliyorum.Ama ne olduğunu tamamen çözemedim daha.

Bilgisayarımda bir sorun olduğunu biliyorum.Ama ne olduğunu tamamen çözemedim daha.
Oyun HDD üzerinde kuruluysa sorun bu olabilir. HDD Bad Sector testi yapın.

tamamen çıkartmak istemiyorum.Kasam galiba yetersiz zamanında ben gösteriş seven bir insan değilim kocaman kasam var dümdüz ve tek fan var içinde soğutması yetmiyo olabilir.
Oyun HDD üzerinde kuruluysa sorun bu olabilir. HDD Bad Sector testi yapın.
haklısınız sistemi değiştirmek yerine,bir adet ssd alabilirim.Şu an sadece sistemin ssd üzerine kurulu.

HDD kaç RPM? Bad Sector testi yapma imkanınız var mı?

yapabilirim.Hangi program ile yapmam gerekiyor.
Sanırım HD Tune ile yapılıyor. Ama quick modda yapmayın. Gece açık bırakın uzun modda kendi tarasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…