i5-7500 - GTX 1050 Ti sistemde performans düşük

Sheaks

Hectopat
Daha fazla  
Sınav sürecim olduğu için bir müddet PC kuramadım ve şimdi kurduğumda kasmalar yaşıyorum bunu nasıl düzeltebilirim?
GTX 1050 Ti 4 GB.
8 GB RAM.
i5 7500 CPU 3.40 GHz.
120 GB SSD.

Hocam hangi oyunlarda kasmalar yaşıyorsunuz? RAM'iniz ve SSD niz yetersiz gibi. Yeni nesil oyunlar için 8 GB artık yeterli gelmiyor. Ayrıca Windows SSD'nin yarısını almış gibi. 90GB veya daha fazla alan olması daha iyi performans bakımından.

Hocam hangi oyunlarda kasmalar yaşıyorsunuz? RAM'iniz ve SSD niz yetersiz gibi. Yeni nesil oyunlar için 8 GB artık yeterli gelmiyor. Ayrıca Windows SSD'nin yarısını almış gibi. 90GB veya daha fazla alan olması daha iyi performans bakımından.

Mesela CS:GO'da takılmalar Sea of Thieves gibi sadece oyunlarda olmuor mesela Google da oluyor acaba virüs mü var diye düşünüorm.

Hocam Windows SSD'ye mi? Kurulu oyunlar hard diske kuruluysa drop yemen olası fakat Google da donma olması ilginç. Virüs var mıdır diye can degerin videosuna bakabiliirsin ben linkini atacağım buraya.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Windows SSD'ye mi? Kurulu oyunlar hard diske kuruluysa drop yemen olası fakat Google da donma olması ilginç. Virüs var mıdır diye can degerin videosuna bakabiliirsin ben linkini atacağım buraya.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim dostum bakacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı