I5 7500-GTX 1060-16 GB RAM sistemde CoD Warzone düşük FPS

Nabuda

Decapat
Daha fazla  
GTX 1060 3 GB, i5 7500 ve 16 GB RAM bilgisayarımda bulunuyor ama CoD Warzone'da 1920x1080 çözünürlükte olabildiğince en düşük ayarlarda ve aynı zamanda resolution scaling 75-80 olmasında rağmen 50-55 FPS alıyorum. Hani benim bilgisayarım bu oyunu kaldıracak güce sahip olduğunu düşünüyorum ama çok kötü FPS değerleri.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1060 3 GB, i5 7500 ve 16 GB RAM bilgisayarımda bulunuyor ama CoD Warzone'da 1920x1080 çözünürlükte olabildiğince en düşük ayarlarda ve aynı zamanda resolution scaling 75-80 olmasında rağmen 50-55 FPS alıyorum. Hani benim bilgisayarım bu oyunu kaldıracak güce sahip olduğunu düşünüyorum ama çok kötü FPS değerleri.

Warzone ağır bir oyun, R7 3700X ve 1060'la bile 100 FPS alıyorlar. Normal gibi FPS değerleriniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence normal değil değerler ki ben bile 3.9GHz 1200 AF RX570'le orta ayarlarda daha fazla FPS alıyorum.

Powercfg -duplicatescheme E9A42B02-D5DF-448D-AA00-03F14749EB61 bu kodu CMD'ye yapıştırıp güç seçeneklerinden nihai performans ı seçin bir de öyle deneyin.

VRAM ile alakalı olabilir belki 3GB yetmiyor diyeceğim ama düşük ayarlarda oynuyormuşsunuz. Bilemedim açıkçası.

Yani olabildiğince en düşük ayarlar birde üstüne resolution scalingi kısıyorum ona rağmen 55 fps civarı falan. Bence anormal
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bence normal değil değerler ki ben bile 3.9GHz 1200 AF RX570'le orta ayarlarda daha fazla FPS alıyorum.

Bu videokai kişinin ayarlaru ultra bir de sütnüe video çekmesine rağmen daha iyi fps alıyor.

Bu kişinin oyun u ayarları ultra ve video çekmesine rağmen daha iyi fps alıyor.

Bu kişinin ayarları ultra ve video çekmesine rağmen daha iyi fps alıyor.
Ya noluyo buna düzelt diyorum katlıyor her seferinde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı