i5-7500 GTX 1060 oyunlarda yüksek CPU kullanımı

Hangi oyunlar? Ancak sorun olduğunu düşünmüyorum. O işlemciyle yüksek kullanım değerini görmen çok normal.
İşlemcide bir problem yok. Eski bir i5 7500 RX 580 kullanıcısıyım. Bu yüzdeleri görmedim hiçbir zaman.

dostum ama her yol oraya çıkıyor mantıken bak gta 5 oynuyorum 5 yıllık oyun donuyor işlemci kullanımı 100 ekran kartı 70 ile 98 arasında

Evet, son sürücünün sıkıntılı olduğunu diyenler vardı.

Dostum deneyeceğim ama düzeleceğinden emin değilim sonuçta sorun işlemciden kaynaklanıyor. İnternette azıcık araştırma yaptım sanırım CPU kullanımın yüksek olması normalmiş ama benim hep 100 ve onun yanında atıyorum oyunda bir araba çalıyorum polis aramaya başlıyor FPS birden 30'lara düşüyor yerlerin kaplaması gidiyor, sanki 1030'da oynuyor gibi oluyor. Yerlerin Harddiskle alakalı olduğunu düşündüm SSD aldım, sonra RAM dediler RAM aldım dual channel 16GB RAM yaptım hala düzelmedi sorun nerede anlamıyorum artık PC'yi servise göndermeyi düşünüyorum.

Komik gelebilir. Ama sata kabloların çıkart sıkıca tak.

HDD ve SSD kablolarını çek ve 10 saniye sonra tekrar tak, merak etme zarar gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…