Feykdet Femtopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #1 Oynadığım oyunda CPU kullanımı yüzde 100'den düşmüyor işlemci i5 7500 ve yakın zamanda i7 6700K alacağım fakat bu işlemcide bir sorun mu var bilmiyorum. Oyun çözünürlüğüyle mi alakalı acaba? Oyun çözünürlüğü 888x1080. Cevaplarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2021
Oynadığım oyunda CPU kullanımı yüzde 100'den düşmüyor işlemci i5 7500 ve yakın zamanda i7 6700K alacağım fakat bu işlemcide bir sorun mu var bilmiyorum. Oyun çözünürlüğüyle mi alakalı acaba? Oyun çözünürlüğü 888x1080. Cevaplarsanız sevinirim.
SARAÇLI Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.973 Çözümler 18 Yer Balıkesir 14 Ağustos 2021 #21 yusufunknown dedi: Bence oyun ile ilgili bir sıkıntı var. FPS 60 sabitlemeyi dene. Bu oyun ile ilgili sıkıntı çoğu kişide varmış. Genişletmek için tıkla... Oyunla ilgili sıkıntı yok bilgisayar boşta ve işlemcinin %50'si kullanılıyor. Artı 0 Eksi
yusufunknown dedi: Bence oyun ile ilgili bir sıkıntı var. FPS 60 sabitlemeyi dene. Bu oyun ile ilgili sıkıntı çoğu kişide varmış. Genişletmek için tıkla... Oyunla ilgili sıkıntı yok bilgisayar boşta ve işlemcinin %50'si kullanılıyor.
KS KS Feykdet Femtopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #22 SARAÇLI dedi: Oyunla ilgili sıkıntı yok bilgisayar boşta ve işlemcinin %50'si kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... gpu = ekran kartı cpu = işlemci Artı 0 Eksi
SARAÇLI dedi: Oyunla ilgili sıkıntı yok bilgisayar boşta ve işlemcinin %50'si kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... gpu = ekran kartı cpu = işlemci
SARAÇLI Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.973 Çözümler 18 Yer Balıkesir 14 Ağustos 2021 #23 Feykdet dedi: Evet oyunda bir optimize problemi var güncelde bile sıkıntı çıkarıyor. Oyun çalışırken çalışmıyor zaten ayarlı. Genişletmek için tıkla... Oyuna gir ve görev yöneticisinden tekrar kontrol et wallpaper 32 hala arka planda kullanılıyor mu diye. Artı 0 Eksi
Feykdet dedi: Evet oyunda bir optimize problemi var güncelde bile sıkıntı çıkarıyor. Oyun çalışırken çalışmıyor zaten ayarlı. Genişletmek için tıkla... Oyuna gir ve görev yöneticisinden tekrar kontrol et wallpaper 32 hala arka planda kullanılıyor mu diye.
KS KS Feykdet Femtopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #24 wallpaper engine arka planı hareketli yapıyor sonuç oalrak ekran kartını kullanıyor ayarlarsan birşey tam ekranken kullanıma kapanıyor SARAÇLI dedi: Oyuna gir ve görev yöneticisinden tekrar kontrol et wallpaper 32 hala arka planda kullanılıyor mu diye. Genişletmek için tıkla... 11 lik kullanım nvida ekran kaydediyor son 1.30 dk yi kaydediyor Artı 0 Eksi
wallpaper engine arka planı hareketli yapıyor sonuç oalrak ekran kartını kullanıyor ayarlarsan birşey tam ekranken kullanıma kapanıyor SARAÇLI dedi: Oyuna gir ve görev yöneticisinden tekrar kontrol et wallpaper 32 hala arka planda kullanılıyor mu diye. Genişletmek için tıkla... 11 lik kullanım nvida ekran kaydediyor son 1.30 dk yi kaydediyor
SARAÇLI Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.973 Çözümler 18 Yer Balıkesir 14 Ağustos 2021 #25 Feykdet dedi: Wallpaper Engine arka planı hareketli yapıyor sonuç oalrak ekran kartını kullanıyor ayarlarsan bir şey tam ekranken kullanıma kapanıyor. Eki Görüntüle 1137835 11'lik kullanım NVIDIA ekran kaydediyor son 1.30 dk yi kaydediyor. Genişletmek için tıkla... Pardon dikkatli okumamışım uygulama işlemcide çalışıyor sandım. Artı 0 Eksi
Feykdet dedi: Wallpaper Engine arka planı hareketli yapıyor sonuç oalrak ekran kartını kullanıyor ayarlarsan bir şey tam ekranken kullanıma kapanıyor. Eki Görüntüle 1137835 11'lik kullanım NVIDIA ekran kaydediyor son 1.30 dk yi kaydediyor. Genişletmek için tıkla... Pardon dikkatli okumamışım uygulama işlemcide çalışıyor sandım.
KS KS Feykdet Femtopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #26 SARAÇLI dedi: Pardon dikkatli okumamışım uygulama işlemcide çalışıyor sandım. Genişletmek için tıkla... sorun değil Artı 0 Eksi
SARAÇLI dedi: Pardon dikkatli okumamışım uygulama işlemcide çalışıyor sandım. Genişletmek için tıkla... sorun değil