Jaws6336
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Polis
Tekirdağ ilinde ikamet etmekteyim. Ürünü Vatan'dan 19.04.2017 tarihinde aldım, bilgisayar toplamıştım o sırada işlemci tercihim o şekilde oldu ama GTX 1070 ekran kartıma 1080P çözünürlükte darboğaz yaptığını anladım, bu yüzden satılığa çıkardım, tek bir sıkıntı var ürünün kutusu ve garanti belgesi elimde yok, aldığım sırada poşete koymamışlar, ben de zaten ihtiyacım olmaz diye gidip almamıştım ama faturası elimde ürünün. Ürünü 19.04.2017 tarihinde 807 TL vererek almışım. Ürün bilgisayarımda takılı ve kullanılmıştır, hiçbir hız aşırtma falan yapmadım, yapmayı da bilmiyorum.
Ürünün tam adı budur: Intel Core i5 7500 Soket 1151 3.4GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci.
Polis memuruyum, yerim yurdum bellidir, üründe hiçbir sıkıntı yoktur. Yüksek model alacağım için elden çıkarmaya çalışmaktayım. Yüz yüze satış tercihimdir. 700 TL istediğim fiyattır. Herkese kolay gelsin.
Ürünün tam adı budur: Intel Core i5 7500 Soket 1151 3.4GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci.
Polis memuruyum, yerim yurdum bellidir, üründe hiçbir sıkıntı yoktur. Yüksek model alacağım için elden çıkarmaya çalışmaktayım. Yüz yüze satış tercihimdir. 700 TL istediğim fiyattır. Herkese kolay gelsin.
Son düzenleme: