Satılık i5 7500 İşlemci

Jaws6336

Kilopat
Yer
trakya
Daha fazla  
Meslek
Polis
Tekirdağ ilinde ikamet etmekteyim. Ürünü Vatan'dan 19.04.2017 tarihinde aldım, bilgisayar toplamıştım o sırada işlemci tercihim o şekilde oldu ama GTX 1070 ekran kartıma 1080P çözünürlükte darboğaz yaptığını anladım, bu yüzden satılığa çıkardım, tek bir sıkıntı var ürünün kutusu ve garanti belgesi elimde yok, aldığım sırada poşete koymamışlar, ben de zaten ihtiyacım olmaz diye gidip almamıştım ama faturası elimde ürünün. Ürünü 19.04.2017 tarihinde 807 TL vererek almışım. Ürün bilgisayarımda takılı ve kullanılmıştır, hiçbir hız aşırtma falan yapmadım, yapmayı da bilmiyorum.
Ürünün tam adı budur: Intel Core i5 7500 Soket 1151 3.4GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci.

Polis memuruyum, yerim yurdum bellidir, üründe hiçbir sıkıntı yoktur. Yüksek model alacağım için elden çıkarmaya çalışmaktayım. Yüz yüze satış tercihimdir. 700 TL istediğim fiyattır. Herkese kolay gelsin.

Son düzenleme:
İyi satışlar. Alış fiyatınızı yazmanız gayet dürüstçe. Fakat 7 TL farkla satışa koymak gerçekçi değil.

Şahsi görüşüm.

İyi satışlar. Alış fiyatınızı yazmanız gayet dürüstçe. Fakat 7 TL farkla satışa koymak gerçekçi değil.

Şahsi görüşüm.
Dolar aldı başını gitti 1800 TL'ye GTX 1070 msi ekran kartını almışım o zaman :) :D
Yeni gördüm 2400 TL civarı olmuş. Öldüm gülmekten altından iyi kar etmişim :D

Tekliflere de açığım yani ama ölü fiyat vermesinler sıfırı 900 TL civarı.

Son düzenleme:
900TL civarı olan İ5 8400 modeliydi diye hatırlıyorum.

İnternetten modelini yazıp fiyatlarına bakabilirsin. İlla istediğim fiyata satacağım diye birşey söz konusu değil. Tekliflere de açığım. [emoji847]

İlan güncel arkadaşlar.

İlan güncel arkadaşlar. 17.11.2017

Merhaba, i3 7100 işlemci ve üstüne nakit para ile takas düşünür müsünüz?

İlanı dikkat etmediğim için Kasım 2018 gördüm. Şuana dek satılmıştır tahminimce, kusura bakmayın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı