Çözüldü i5 7500 - R5 230 sistem donmaya başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

674823

Centipat
Arkadaşlar sistem:
i5-7500
AMD Radeon R5 230.
4 GB DDR3 RAM.
1TB HDD.

Bu sistemi 6 yıldır kullanıyorum. Bu aralar fena kasmaya başladı. Mesela bir uygulamayı kapattığım zaman sekme 1-2 saniye bekleyip kapanıyor. 6 sene boyunca bilgisayarın sadece HDD değişti. Macunlarına falan hiç dokunmadım yardımcı olursanız sevinirim. (windows 10 yüklü)

Çözüm
Alabileceğiniz kaliteli bir SSD'dir uzun süre götürür sizi.

Alan yüksek olsun derseniz bu da var ama diğeri daha iyi. Diğerinde dahili 32MB önbellek bulunuyor. Yüksek boyutlu kopyalamalarda daha stabil hızlar sunar ama takılmazsanız bunu da alabilirsiniz.

Sağ olun hocam Allah razı olsun.

Rica ederim iyi sosyaller. Aldıktan sonra dikkat edin kurulumu SSD'ye yapın HDD'yi de tek bir bölüm olarak kullanın.

Dosya Ekleri

• aygıtyoneticisi.png
    aygıtyoneticisi.png
    32,1 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok onu demek istemedim PC de başka sürücü bağlı mı ona bakmak içi istedim HDD'nin bilgileri için değil.

HDD'de sıkıntı yok.

Aynen önceki takılı disk çıkartılmış. Öncesinde hızlı dediğinize göre SSD vardı büyük ihtimal. HDD bile olsa takan kişi öncekini çıkarmış.

HDD'de sıkıntı yok.

Aynen önceki takılı disk çıkartılmış. Öncesinde hızlı dediğinize göre SSD vardı büyük ihtimal. HDD bile olsa takan kişi öncekini çıkarmış.

Hocam nerede sıkıntı olabilir? Bende şu an Windows kurulu flash var, format mı atayım ne yapmalıyım?

HDD'de sıkıntı yok.

Anakartınızı yazarsanız SSD önerebilirim.

Hocam nerede sıkıntı olabilir? Bende şu an Windows kurulu flash var, format mı atayım ne yapmalıyım?

SSD almanız lazım. Özellikle Windows 10 çok hantal çalışıyor HDD'de.

Alabileceğiniz kaliteli bir SSD'dir uzun süre götürür sizi.

Alan yüksek olsun derseniz bu da var ama diğeri daha iyi. Diğerinde dahili 32MB önbellek bulunuyor. Yüksek boyutlu kopyalamalarda daha stabil hızlar sunar ama takılmazsanız bunu da alabilirsiniz.

Sağ olun hocam Allah razı olsun.

Rica ederim iyi sosyaller. Aldıktan sonra dikkat edin kurulumu SSD'ye yapın HDD'yi de tek bir bölüm olarak kullanın.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı