Arkadaşlar bu bilgisayarı topladım ama sizce nasıl? Birbirine uyumsuz parça var mı acaba? Fikirleriniz benim için önemli.
İşlemci : Intel Kaby Lake Core i5 7500 3.4GHz 6MB Cache LGA1151 İşlemci
Mrb bende i5 7500 sistem topladim anakart seninkiylr ayniydi uyum saglamadi biosdan guncelleme yaptim sorun kalmadi ama sana z270 serisi anakart oneririm..
Mrb bende i5 7500 sistem topladim anakart seninkiylr ayniydi uyum saglamadi biosdan guncelleme yaptim sorun kalmadi ama sana z270 serisi anakart oneririm..
Simdi siz bu parcalari aldinizmi ben su sekilde yaptim uygun olan i5 6000 serisi bi islemci bulup pc actim usb bellege internetden biosun guncellemesini indirdim ve kurdum sonra kendi 7500 seri işlemcimi takip calistirdim..Eger bunlari yapamiyosaniz anakartinizi degistirmenizi tavsiye ederim..
Ram den kısıp daha iyi bir anakart almalısınız bence. Eğer bütçeniz varsa kısmanıza gerek yok ama bütçe yok diyorsanız ram 8GB şuan her şey için yeterli 16 çok fazla
Ben bu ürünleri aldım zaten şuan toplaması kaldı. Aldığım işlemci Intel Kaby Lake Core i5 7500 3.4GHz 6MB Cache LGA1151 İşlemci şimdi bu anakart güncellenmesi gerekiyor anladığım kadarıyla.
Simdi siz bu parcalari aldinizmi ben su sekilde yaptim uygun olan i5 6000 serisi bi islemci bulup pc actim usb bellege internetden biosun guncellemesini indirdim ve kurdum sonra kendi 7500 seri işlemcimi takip calistirdim..Eger bunlari yapamiyosaniz anakartinizi degistirmenizi tavsiye ederim..
Ben aldım ürünlerin hepsini. Kutusunu falan açtım hepsiburadan dan vermiştim siparişi uygun diye iade alacaklarını sanmıyorum. Bu anakartı kullanmıyor musun şuan? Kullanıyorsan iyi değil mi memnun değil misin?
Anakart kötü değil, sadece işlemciniz ile kullanılabilmesi için BIOS güncellemesi yapılması gerekiyor. Skylake kullanan tanıdık biri varsa işlemcisini kullanarak halledebilirsiniz. Yoksa bir bilgisayarcıdan da halledebilirsiniz.