i5 7500 Sistem Toplama

Anakart kötü değil, sadece işlemciniz ile kullanılabilmesi için BIOS güncellemesi yapılması gerekiyor. Skylake kullanan tanıdık biri varsa işlemcisini kullanarak halledebilirsiniz. Yoksa bir bilgisayarcıdan da halledebilirsiniz.

Zaten alırken uyumlumu diye kontrol etmiştim. Başıma böyle bir şey geleceğini bilsem uğraşmazdım alırdım 1-2 model üstünü. Neyse artık illa skylake işlemcimi olmak zorunda şimdi bu işlemciyle açamazmıyım bios ekranını?

Anakart kötü değil, sadece işlemciniz ile kullanılabilmesi için BIOS güncellemesi yapılması gerekiyor. Skylake kullanan tanıdık biri varsa işlemcisini kullanarak halledebilirsiniz. Yoksa bir bilgisayarcıdan da halledebilirsiniz.

Yani hiç bir şekilde bu işlemciyle bios güncellemeden kullanım yapamayacağım. Çevremde de yok hiç 4.cü nesil falan var nasıl yapıcam bunu paramızla rezil olduk.

Bir bilgisayarcıya gidip durumu anlat, işlemci varsa yaparlar. Aldığın yere de gidebilirsin.
aldığım yer hepsiburada :) ne yazık ki

dostum uğraşamadım bios güncellemeyle yarın kargoya vericem hepsiburadaya iade ediyorum onnu yerine MSI Z270 GAMING M3 Intel Z270 3600MHz (OC) DDR4 Soket 1151 ATX Anakart siparişi verdim :) buna kesin uyar artık.

dostum uğraşamadım bios güncellemeyle yarın kargoya vericem hepsiburadaya iade ediyorum onnu yerine MSI Z270 GAMING M3 Intel Z270 3600MHz (OC) DDR4 Soket 1151 ATX Anakart siparişi verdim :) buna kesin uyar artık.
Uyar uymasına da B250 ve H270 anakartlara yönelmen daha mantıklı olur. Z270'ler hızaşırtma yapılan işlemciler göz önünde bulundurularak tasarlanıyor ve senin işlemci hızaşırtmaya uygun değil. Kullanmayacağın bir özellik için fazladan para vermemiş olursun.

Uyar uymasına da B250 ve H270 anakartlara yönelmen daha mantıklı olur. Z270'ler hızaşırtma yapılan işlemciler göz önünde bulundurularak tasarlanıyor ve senin işlemci hızaşırtmaya uygun değil. Kullanmayacağın bir özellik için fazladan para vermemiş olursun.
ileriye dönük düşünsem olmazmı peki dostum 5 6 ay sonra belki işlemciyi 7600k yaparım ya da i7 7700k falan yapmak için z serisi alsak mantıklı olmazmıydı?

Bu arada z270 de problem çıktı dün bugün bunuda iade olarak geri gönderdim bakın nasıl bi sorun bende şans yok bugün elden gidip alıcam vatan bilgisayardan cidden çok şanssızım.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2017-03-11 at 07.45.39.jpeg
    WhatsApp Image 2017-03-11 at 07.45.39.jpeg
    166 KB · Görüntüleme: 62
  • WhatsApp Image 2017-03-11 at 07.45.40 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2017-03-11 at 07.45.40 (1).jpeg
    116,6 KB · Görüntüleme: 54
  • WhatsApp Image 2017-03-11 at 07.45.40.jpeg
    WhatsApp Image 2017-03-11 at 07.45.40.jpeg
    169,7 KB · Görüntüleme: 74
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı