i5 7500 sistem Valorant açar mı?

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ekonomik durumumuz gayet iyi. Sadece oyun bilgisayarım bozulunca buna kaldım.
@Damon Salvatore dostum son bir ricam var en düşük ayarların fotosunu atar mısın?

Kimsenin yanlış anladığı yok, 20.000 TL maaş alıp 2.500 TL PC toplayan var. Bu arada en düşük ayarlar değil orta ayarlarda 50 FPS alırsınız ama düşüğe çekerseniz 60+, tam emin değilim ama bir önce yazdığım fikirden vazgeçtim. Düşük ayarlarda 75 FPS alırsınız. Yüksek ayarlarda 30 FPS alırsınız. Aşırı yüksek ayarlarda ise 18-20 FPS.

Kimsenin yanlış anladığı yok, 20.000 TL maaş alıp 2.500 TL PC toplayan var. Bu arada en düşük ayarlar değil orta ayarlarda 50 FPS alırsınız ama düşüğe çekerseniz 60+, tam emin değilim ama bir önce yazdığım fikirden vazgeçtim. Düşük ayarlarda 75 FPS alırsınız. Yüksek ayarlarda 30 FPS alırsınız. Aşırı yüksek ayarlarda ise 18-20 FPS.
Hangi ayarlar onlar (en düşükler)
Belirteyim oyun hdd ye kurulu.

Hangi ayarlar onlar (en düşükler)
İşte indirebildiğin, düşürebildiğin en düşük ayarlar. Hangi ayarlar derken? Yani 60-75 arası alırsınız. Size tavsiyem orta oynayın yani ortalama ayarlar yapın. Eğer ayarları ayarlamayı biliyorsanız yapabilirsiniz. Ben hiç o oyunu oynamadım ama bilgiliyim oyun konusunda da bilgiliyim sıkıntı değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı