Linux ile oyun oynanmaz. Adobe Photoshop ve Adobe Premiere kurulmuyor zaten.
Oyunların büyük kısmı Linux dağıtımlarında çalışıyor... Adobe Photoshop ve Adobe Premier kullanan ne anlasın ki...
Linux ile oyun oynanmaz. Adobe Photoshop ve Adobe Premiere kurulmuyor zaten.
O oynanıyor dediğin oyunlar bazen sıkıntı çıkarıyor FPS desen Windowstan 20-30 FPS düşük stabilite yok oyunun çalışması yeterli değil.Oyunların büyük kısmı Linux dağıtımlarında çalışıyor... Adobe Photoshop ve Adobe Premier kullanan ne anlasın ki...
O oynanıyor dediğin oyunlar bazen sıkıntı çıkarıyor FPS desen Windows'tan 20-30 FPS düşük stabilite yok oyunun çalışması yeterli değil.
For desktop and laptop computers, Windows is the most used at 75%, followed by Apple's macOS at 15%, and Linux-based operating systems, at 5% (i.e. "desktop Linux" at 2.48%, plus Google's ChromeOS at 2.38%, in the US up to 3.2%).[3] KaynakAynı sıkıntıyı Windows ile de çıkartıyor ki...
For desktop and laptop computers, Windows is the most used at 75%, followed by Apple's macOS at 15%, and Linux-based operating systems, at 5% (i. E. "desktop Linux" at 2.48%, Plus Google's ChromeOS at 2.38%, in the us up to 3.2%).[3] Kaynak
Şimdi bir oyun geliştiricisi olduğunu düşün oyununu hangi işletim sisteminde öncelikli olarak çıkarmayı düşünürdün?
Açıkça söyleyelim Linux şimdilik oyun oynanacak bir işletim sistemi değil. Hiçte olmayacak gibi duruyor bana göre. %2.5 Desktop Linux kitlesini kimse umursamaz, hataları gidermez oyun sürekli çöker ve FPS sıkıntısı çıkarır diğer tüm işler için Linuxa tamamım ama oyun konusu çok zor.Kafası çalışan konsol öncelikli çalışır...
Açıkça söyleyelim Linux şimdilik oyun oynanacak bir işletim sistemi değil. Hiç de olmayacak gibi duruyor bana göre. %2.5 desktop Linux kitlesini kimse umursamaz, hataları gidermez oyun sürekli çöker ve FPS sıkıntısı çıkarır diğer tüm işler için linuxa tamamım ama oyun konusu çok zor.
Hocam ben testi değil, CrystalDiskInfo'yu istedim sizden. SMART verilerini ve genel kullanımı gösteriyordu bize.İlk görsel harddiskimin, ikinci görsel ise SSD'min. Oyunlarımı genellikle harddiske kuruyorum.
Hataları üreticinin çözmesine gerek yok ki. DXVK, VKD3D ve Wine geliştiricileri her güncellemede üzerine koyarak ilerliyorlar.Açıkça söyleyelim Linux şimdilik oyun oynanacak bir işletim sistemi değil. Hiçte olmayacak gibi duruyor bana göre. %2.5 Desktop Linux kitlesini kimse umursamaz, hataları gidermez oyun sürekli çöker ve FPS sıkıntısı çıkarır diğer tüm işler için Linuxa tamamım ama oyun konusu çok zor.
Niye ben gunde bazen 12 saat oyun oynuyorum bir sorun yasamiyorum?Açıkça söyleyelim Linux şimdilik oyun oynanacak bir işletim sistemi değil. Hiçte olmayacak gibi duruyor bana göre. %2.5 Desktop Linux kitlesini kimse umursamaz, hataları gidermez oyun sürekli çöker ve FPS sıkıntısı çıkarır diğer tüm işler için Linuxa tamamım ama oyun konusu çok zor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.