I5 7500 ve GTX 1050 darboğaz yapar mı?

Bütçe
1500
Zaten yakında R5 230'u değiştirmen gerekirdi zaten güncel oyunları oynayamazsın.

Mouse ara sıra takılıyordu değiştirmek istiyordum ama değistiremiyordum değiştirmek için neden oldu hocam

RX 570 geçerseniz 16 GB RAM ile piyasada ki orta yüksek sistem isteyen 100 oyunun 80 85'ini rahat oynarsınız.
4GB DDR4 ramim bulunuyor hocam

RX 570 geçerseniz 16 GB RAM ile piyasada ki orta yüksek sistem isteyen 100 oyunun 80 85'ini rahat oynarsınız.

Aynen öyle ustam.

Mouse ara sıra takılıyordu değiştirmek istiyordum ama değistiremiyordum değiştirmek için neden oldu hocam.

4 GB DDR4 RAM'im bulunuyor hocam.

Hocam onu en az 8 GB RAM yap 4 GB günümüz oyunlar için düşük.

Aynen öyle ustam.

Hocam onu en az 8 GB RAM yap 4 GB günümüz oyunlar için düşük.

Ben i7 2600 RX 570 4 GB 4x2 RAM oyun HDD de PUBG de Ultra da 60 70 FPS alıyorum ama drop çok fazla ve 3 dk sonra RAM yetmedi falan deyip crash verip oyundan atıyor yüksek grafiklerde şu an gölgeler orta diğer her şey yüksekte oynuyordum bir sorun yok ama RAM 7800 7900'lerde kullanıyor God of War da aynı şekilde God of War da crash vermiyor fakat dropdan Ultra grafiklerde oynatmıyor yoksa akıcı FPS veriyor.

Ben i7 2600 RX 570 4 GB 4x2 RAM oyun HDD de PUBG de Ultra da 60 70 FPS alıyorum ama drop çok fazla ve 3 dk sonra RAM yetmedi falan deyip crash verip oyundan atıyor yüksek grafiklerde şu an gölgeler orta diğer her şey yüksekte oynuyordum bir sorun yok ama RAM 7800 7900'lerde kullanıyor God of War da aynı şekilde God of War da crash vermiyor fakat dropdan Ultra grafiklerde oynatmıyor yoksa akıcı FPS veriyor.

Bendede harddisk bulunuyor hocam Windows 10 kullanıyordum çok hantallaştı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı