i5 7500 ve GTX 1050 Ti Sistem Ne Kadar Eder?

Yalnız dostum bak seninle hala düzgün konuşuyorum şurada. Kimin kime ne anlattığı önemli değil de birilerinin bir şeyler diyip hala yapmaması boş laf yapması çok saçma. Adamın konusunu kirletiyorsun farkındasın değil mi? O yüzden bu sana son lafım. Başkalarına yapmalısın dediğin şeyleri sende yap oldu mu? Ve lütfen anlamadığın fikirler hakkında ya da anlamak istemediğin fikirler hakkında boş deme. Hadi biraz dediklerini yap bakalım.

Şimdi meselam, bu pc toplama olayını çok karıştırdılar. Ha aralarında bir fark kaldı, o farklan çok güzel oldu. Meselam kimsenin düşüncesine kimse karışamaz. Ha nasıl karışamaz? Ben bu şekil düşünürüm, arkadaş şu şekil düşünür, bu şekil düşünür. Ama hiç kimsenin kimseye karışmaya bir hakkı yok. Ha pc toplama kurban olduğum yaresulullahtan gelebilir amma, lakin ki böyle değildir. Yorumlamam bu kadar.

@d4nte açıkçası sen gereksiz konuşmuşsun, yazılanları tekrar okumanı öneririm. Fiyatı düşük olur, eski nesil sistem alırsın. Ancak hem 2. el hem 7. nesil sistemi fiyatı düşük olmamasına rağmen savunmak saçmalıktır.
Kimlere laf anlatıyoruz belli değil.

@Mehmet Ali Kaba 'ya katılıyorum. Düşünce falan da değil bu arada. Doğru olanı söylüyor. Aynı fiyata 8. nesil toplanabilirken neden 7. nesil alsınlar?

2700-3000₺ civarı denersin.

En sonunda beni anlayabilen birileri çıktı.

Şimdi meselam, bu pc toplama olayını çok karıştırdılar. Ha aralarında bir fark kaldı, o farklan çok güzel oldu. Meselam kimsenin düşüncesine kimse karışamaz. Ha nasıl karışamaz? Ben bu şekil düşünürüm, arkadaş şu şekil düşünür, bu şekil düşünür. Ama hiç kimsenin kimseye karışmaya bir hakkı yok. Ha pc toplama kurban olduğum yaresulullahtan gelebilir amma, lakin ki böyle değildir. Yorumlamam bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…