i5 7500 ve GTX 1050 Ti Sisteme PSU Önerisi

Raimondex

Hectopat
Sistemim:
Gigabyte GTX1050Ti 4GB GAMING
Intel i5 7500
Corsair 8GB RAM
Asus H110M-K Anakart
Pilotek 400W PSU

Ekran kartim arizalandi. Garantiye yolladim. Sorunun PSU'dan dolayi oldugunu söylediler. Ve 700Watt PSU önerdiler. Sizce bu sisteme kaç Watt PSU alsam yeterli? Hangi marka almaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim:
Gigabyte GTX1050Ti 4GB GAMING
Intel i5 7500
Corsair 8GB RAM
Asus H110M-K Anakart
Pilotek 400W PSU

Ekran kartim arizalandi. Garantiye yolladim. Sorunun PSU'dan dolayi oldugunu söylediler. Ve 700Watt PSU önerdiler. Sizce bu sisteme kaç Watt PSU alsam yeterli? Hangi marka almaliyim?
500W yeterli olur, ayrıca @Rousso bana 500W önerdiler. Sanmıyorum Vatan olduğunu. Bütçe nedir bu arada ?

Tahmin ediyorum VATAN. Şu sisteme 700Watt PSU öneriyorlar ya ona yanıyorum. Pilotek markasını bilmiyorum kalite durumuna bir şey diyemem.

Fsp Fsp500-60ahbc 500w 80+ Pfc Aktif Power Supply - n11.com ama Bu PSU da işini görür kalitelidir bütçen nedir PSU için onu söylersen daha iyi yardımcı olurum.
500W yeterli olur, ayrıca @Rousso bana 500W önerdiler. Sanmıyorum Vatan olduğunu. Bütçe nedir bu arada ?
Bütçem 400 maximum

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı