i5 7500 ve GTX 1060 sistem yükseltme

i7 7700k gibi ısınan bir işlemcide verimli OC yapmak için delid gerekli buda zor bir işlem. Anakart olarak öncelikle bütçeniz önemli Z370 almak H370den daha iyi olacaktır. Gigabyte aynı fiyattaki modellerde asustan daha iyi onboard ses kartı sunmakta. Arada kaldığınız anakartların resimlerinde işlemci çevresindeki bileşenlere (ufak tüpe benzeyen ve minik çipe benzeyenler) bakın. Ne kadar çok parça varsa o kadar iyidir.

Son düzenleme:
@ugurozturk aslında overclock yapılabilen işlemci ve anakart almayı düşünüyorum fakat daha sonradan çokta gerekli olmadığı kanaatine vardım bu durumda i7 7700 almamın benim sistemim üzerinde çok bir faydası olmayacağından i7 8700 ve ona uygun h370 serisi anakart tavsiyesi istiyorum.Bütçe çok abartı olmadan 800tl yi aşmayan anakart modeli olursa daha uygun olur.
@Nameless44 verdiğiniz bilgileri değerlendireceğim teşekkür ederim.8700 serisi almanın daha mantıklı olduğu kanaatine vardım.

@ugurozturk aslında overclock yapılabilen işlemci ve anakart almayı düşünüyorum fakat daha sonradan çokta gerekli olmadığı kanaatine vardım bu durumda i7 7700 almamın benim sistemim üzerinde çok bir faydası olmayacağından i7 8700 ve ona uygun h370 serisi anakart tavsiyesi istiyorum.Bütçe çok abartı olmadan 800tl yi aşmayan anakart modeli olursa daha uygun olur.

Sizi anladım. Şimdi ise neden yükseltme gereği duyuyorsunuz belirtin daha sonra uygun olacak bilgisayar parçalarını tavsiye edelim. Belki daha ucuz maliyet olacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı