i5 7500 ve GTX 1070 Darboğaz Yapar mı?

Tolga Doğan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,

i5 7500 ve 1070 darboğaz yapar mı? Youtube'da izlediğim testlerde ufak da olsa yapıyordu ama kullanan varsa aranızda bu işlemci ile bu ekran kartını bilgi almak istiyorum darboğaz hakkında. Sıkıntı yaşamam her halde çok?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sıfır darboğaz olur desek yalan olur fakat bu işlemciyi almak için engel değil. Ben i5-6600 ile 1070 kullanıyorum çok memnunum. Bu arada i5-6600 i5-7500'den ufakta olsa daha performanslı diye biliyorum. İşlemci kullanımınız BF 5 ve GTA 5'de %100 gösterir fakat oyunu çok akıcı oynarsınız mesela.
Evet MP oyunlarda darboğaz yapar. Hatta yeni single oyunlarda bile darboğaz yaşamanız olası çünkü belirttiğiniz işlemci 4 çekirdekli bir işlemci.

Sıfır darboğaz olur desek yalan olur fakat bu işlemciyi almak için engel değil. Ben i5-6600 ile 1070 kullanıyorum çok memnunum. Bu arada i5-6600 i5-7500'den ufakta olsa daha performanslı diye biliyorum. İşlemci kullanımınız BF 5 ve GTA 5'de %100 gösterir fakat oyunu çok akıcı oynarsınız mesela.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…