Çözüldü i5 7500 ve H110 sistem Valorant'ta çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emirilik

Hectopat
Daha fazla  
i5 7500 ışlemci GTX1650 ekran kartı ve H110 anakart ile sadece Valorant'ta çöküyor. Artık parça değişimine yöneleceğim formatladım driverları yükledim sonuç yok 1 hafta önce öylesine oyun oynarken çökmüştü. Anakart eski diye mi değiştirsem düzelir mi tavsiyeleriniz var mı?

Çözüm
Anakart ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Üçüncü bir program da sebep olabilir. Vanguard, Discord, Afterburner gibi.
Anakart ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Üçüncü bir program da sebep olabilir. Vanguard, Discord, Afterburner gibi.

Çözüm

Afterburner yok 16 GB RAM var oyunu silip yeniden yükledim Discord yüklü değilken de çöküyordu.

Parça değişimi işe yarar diye düşünüyorum SSD ve HDD de sorun yok gibi başka bir SSD takıp denesem ne değişir?

Riot'a da Ticket atabilirsiniz. Bu oyunun benzer çok sorununu gördüm.

Deneyip geri döneceğim burada olursanız.

Sorunun tam kaynağını bulamadım ama kasayı açıp temizledim termal macunnu katılaşmıştı BIOS pilini söküp RAM'lerin altına silgi sürdüm toz temizliği yaptım ve sorun kalmadı teşekkür ederim yardımların için.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı