i5 7500 ve MSI GTX 1060 darboğaz

Ege Dogan

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda MSI Afterburner kurulu ve PUBG oynarken istatistiklere baktığımda ekran kartım %30-%40 çalışırken işlemcim %80-%100 arası çalışıyor darboğaz yiyorum resmen bu işlemci ve ekran kartıyla bu sorunu düzeltmemin bir yolu var mı? Lütfen bir yol gösterin bana. (İşlemcime overlock yaptığım halde 3.7 Ghz de çalışıyor şu an)

RAM: G.SKILL 8 GB 2400 Mhz
Anakart : Gigabyte B250M Gaming 3
Ekran Kartı : MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB
İşlemci : i5 7500
HDD : 1TB

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımda MSI Afterburner kurulu ve PUBG oynarken istatistiklere baktığımda ekran kartım %30-%40 çalışırken işlemcim %80-%100 arası çalışıyor darboğaz yiyorum resmen bu işlemci ve ekran kartıyla bu sorunu düzeltmemin bir yolu var mı? Lütfen bir yol gösterin bana. (İşlemcime overlock yaptığım halde 3.7 Ghz de çalışıyor şu an)

RAM: G.SKILL 8 GB 2400 Mhz
Anakart : Gigabyte B250M Gaming 3
Ekran Kartı : MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB
İşlemci : i5 7500
HDD : 1TB

O işlemcide OC özelliği yok. Turbo Boost özelliği ile kullanıyorsunuz sanırım. PUBG, RAM’lere yüklenen bir oyun. 8GB RAM, 2 saate kalmadan şişiyor ve işlemcinize yük bindirmeye başlıyor. Darboğaz gibi bir sorun yok. Bence sorun RAM’den kaynaklı.

Yapacağınız işlem ram takviyesi, 8GB yeterli gelmiyor. Youtube da Pubg 8GB vs 16GB RAM diye aratırsanız aradaki farkı görürsünüz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı