i5 7500 ve RX 580 Sistem Toplama

Ryzen Intel'den daha iyi ama Intel'de daha çok çeşit işlemci ve Intel uyumlu anakart yok mu?
Evet Intel için anakart olarak çok daha fazla çeşit var. Ama Ryzen için mevcut anakartlar yeterince kaliteli. Ve çeşitlilik için bu kadar işlem gücünden kısmak bence gereksiz. Çünkü anakartı bir kere alacaksınız. Intel'de alırsanız eğer sadece 6000 ve 7000 serisi takabileceksiniz. Ancak AMD'deki anakartlardan alırsanız eğer 2020'ye kadar çıkan tüm işlemciler ile uyumlu olacak. Yükseltme yapabilirsiniz. Bu yüzden anakart olarak AMD şuan 1 adım daha önde diyebiliriz. İşlem gücü olarak da bahsettim. Birisi 7700K'dan daha güçlü, diğeri ise 7500. Oyunlarda da RX580 için FPS farkı olmayacak. Bu yüzden R5 1600 tavsiye ederim kesinlikle.

Sapphire'i sıf Technopat önermiyor diye falan mı sevmiyorsunuz anlamadım
RX5** serisinde ses sorununu çözdüler ve gayet ucuz ve performanslılar
ve Asus un RX5** inde CW sorunu duydum almanız pişman olmanız anlamına gelebilir...

Arkadaşlar şu ryzen 5 1600 ün i5 7500 den, hatta i7 7700K dan bile daha güçlü olduğu saçmalığını savunmadan önce şu video yu izleyin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1. Nesil ryzen nasıl 7. Nesil i5 ten daha iyi olur acaba? Yanlış bilgi vermeyin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı