i5-7500 ve RX 590 Isınma Sorunu

kemal68

Kilopat
Daha fazla  
i5 7500 ve RX590 ekran kartım var internette gördüğüm testlerde GPU sıcaklığı 75 derecenin üstüne hiç çıkmıyor ama ben o performansı alamıyorum yüksek ayarlarda herhangi bir oyun açtığım zaman sıcaklık 80-83 dereceye kadar çıkıyor.
(16 GB RAM, MSI B250 GAMING M3 anakart, 650W PSU var ve OC yapmadım. Driver 19.8. 2)

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette gördüğünüz testlerdeki şartlar ve sizinki aynı olmayabilir. Bulunduğunuz ortamın sıcaklığı, kullandığınız kasanın türü ve hava akışı, kasada bulunan fan sayısı ve fanların kalitesi, ekran kartının modeli ve fanların hangi ayarlarda çalıştığı gibi birçok etken olabilir.

Bu sistem ile FPS düşmesi sorunu da yaşıyorum ve kasanın yan tarafını açtım.

Tdp değeri yüksek bi kart ama 80-83 fazla gibi duruyor, kasa içi havalandırma önemli. Kartın üstüne fank koyabilirsiniz işe yarar. Kartı 2. El mi aldınız Fanlar da sıkıntı olabilir garantiye yollayabilirsiniz.

Sıfır aldım ve 1 ay olmadı. kasanın yan tarafı açık

Bu sistem ile FPS düşmesi sorunu da yaşıyorum ve kasanın yan tarafını açtım.

Hangi oyunu hangi ayarda oynadığınız da önemli. Ayrıca aynı sistem ile testlerdeki performansı alamıyorum diyen yüzlerce kişi gördüm. Testlerin hepsini güvenilir bulmuyorum. Bir yazılım ile virüs taraması yapın. Tüm sürücülerinizi de güncel tutun. RAM'leri 2x olarak farzediyorum, dual channel çalıştığından emin olun. Olması gerekenden çok düşük performans aldığınızı düşünüyorsanız sorun birçok şeyden kaynaklı olabilir. Temiz kurulum da yapabilirsiniz.

Yeni SSD aldım RAM 2x8 ve temiz kurulum yaptım.
Hayır genel olarak CS, NFS Payback'de diğer oyunları denemedim.

Bendede Gigabyte RC 590 8gb OC version var.
Oyun oynarken full grafik ayarlarında Ekran kartının derecesi 80 lere gelip geçtiği oluyor.
Fan ayarlarında küçük oynamalar yaptım ve bu sorunu ortadan kaldırdım, sende aynını deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…