i5-7500 ve RX480 Sistem Toplama

150554

Megapat
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar yarın hayırlısı ile bilgisayarı alıyorum son kez sizinle tartışalım istedim buyrun:
Adsızasfdsffsf.png

Değiştirilmesi gereken bir şeyler var mıdır? Ek olarak RX480 yerine RX470 yapmalı mıyım yada i5-6500 alıp anakartı B150 modeline mi çekmeliyim? Bunun gibi farklılıklar yararlı olur mu, H1Z1 gibi oyunlarda?

Merhaba arkadaşlar yarın hayırlısı ile bilgisayarı alıyorum son kez sizinle tartışalım istedim buyrun:
Eki Görüntüle 210901

Değiştirilmesi gereken bir şeyler var mıdır? Ek olarak RX480 yerine RX470 yapmalı mıyım yada i5-6500 alıp anakartı B150 modeline mi çekmeliyim? Bunun gibi farklılıklar yararlı olur mu, H1Z1 gibi oyunlarda?

SSD'yi Samsung 750 EVO alirsaniz bir de kasayi Zalman Z3 Plus ve güç kaynağini Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze alin daha iyi olur.
Not : Hemen alin derim. Hepsiburada'da sepette aninda %10 indirim var.

Herkese teşekkür ederim işlemci, anakart ve ramlerde değişikliğe gidip monitörle beraber 4.400 TL gibi bir mevlaya olayı kapatmış bulunmaktayım. Tekrardan teşekkürler umarım dilediğiniz gibi ve daha iyi sistemlere sahip olursunuz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı