sadece monitörü vatandan aldım yakınımdaki kargoya güvenmediğim için(Kırılabilir diye ve alırken ölü piksel testi yaptırdım), ekran kartı ve anakartı nanokatalog.com dan aldım o ikisi en ucuz o sitede bilginiz olsunVatandan almak sağlıklımı hocam sence herkes kötlüyor
Msi b250m bazooka ve msi rx480 armor oc 8gb nanokatalog.comzahmet olmazsa donanımların hepsini yazarmısın aldığın yerleri
Fastboot kapalıyken ssd ye kurduğum win8.1 8 9 saniyede açılıyor fastboot 4 saniye etkiliyor ssd siz denemedimzahmet olmazsa donanımların hepsini yazarmısın aldığın yerleri
ssd nin sistemden çıkması hızı ne kadar etkiler
Her parçayı 7 8 yerdeki fiyatlarını aldım kağıda yazdım tablo yaptım en uygunu bu şekilde değil ama fiyat çok artmadan çok da fazla yerlere bölünmeden bu şekilde 3 yerden aldım monitörü sonradan aldım haberiniz olsun yine de karar sizin nanokatalog tedarikte 4 5 gün bekletti ama canlı destek veriyorlar sitelerinden ve telefonla aradılar diğerleri aramadı hiç, site yeni olduğundan güvenilir mi diye korktum ama sıkıntı yok güvenebilirsinizEyvallah hocam buralardan bakıp ona göre bi fiyat çıkarayım kendime
89 saniye değil 8 veya 9, Fastboot u bilerek kapattım yoksa 3 veya 4 saniye civadında açılıyor89 saniye çok değil mi ssd li bir sistem için
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.