RX480 ve İ5 7500 Sistem Toplama

Evet doğru anlamışsınız bu arada ben freesync monitör almaktan vazgeçtim çok fazla dizi de izlediğimden ips panel aoc marka bir monitör aldım viewsonicden daha çok tavsiye ettiler vatanda alırken

İlk attığınız sistemden yola çıkarak tavsiye verecek olursam;

SSD tercihiniz güzel fakat SSD'yi çıkarıp RAM'i dual kit 16GB almanızı tavsiye ediyorum. Çünkü SSD darboğazı diye bir şey yok fakat RAM darboğazı diye bir şey var :D SSD'yi sonradan eklersiniz.

Ekran kartını da, ben RX480 8GB modelinin Sapphire Nitro+ olanını kullanıyorum, öteki markaların nasıldır bilmiyorum ama bendeki gayet iyi ve sorunsuz (y)

Aynı şekilde ViewSonic VX2257-MHD kullanıyorum. Linkini attığınız AOC monitör ile birbirleriyle neredeyse aynılar. Size kalmış hangisini tercih edeceğiniz. İkisi de bu Fiyat aralığında güzel tercihler.

zahmet olmazsa donanımların hepsini yazarmısın aldığın yerleri
Msi b250m bazooka ve msi rx480 armor oc 8gb nanokatalog.com
Seagate barracuda 2tb 7200rpm, hyperx fury 2400mhz 2x8gb kit, samsung 750evo 250gb bizdehesapli.com
Dark n10 kasa, i5 7500, aerocool kcas 600w 80+ psu sinerji.gen.tr
Aoc I2481FXH 24 inç 4ms 60hz ips panel monitör vatan bilgisayar genel merkezinden aldım

Eyvallah hocam buralardan bakıp ona göre bi fiyat çıkarayım kendime
Her parçayı 7 8 yerdeki fiyatlarını aldım kağıda yazdım tablo yaptım en uygunu bu şekilde değil ama fiyat çok artmadan çok da fazla yerlere bölünmeden bu şekilde 3 yerden aldım monitörü sonradan aldım haberiniz olsun yine de karar sizin nanokatalog tedarikte 4 5 gün bekletti ama canlı destek veriyorlar sitelerinden ve telefonla aradılar diğerleri aramadı hiç, site yeni olduğundan güvenilir mi diye korktum ama sıkıntı yok güvenebilirsiniz

89 saniye çok değil mi ssd li bir sistem için
89 saniye değil 8 veya 9, Fastboot u bilerek kapattım yoksa 3 veya 4 saniye civadında açılıyor :) ayrıca 1.8gb bir rar dosyasını 3 saniyede ssd den hddye aktardım ben de çok şaşırdım hızı saniyede 600lerde gördüm net okuyamadan aktarım tamamlandı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı