i5 760 BDO kaldırır mı?

Syhtra

Attopat
Daha fazla  
Arkadaşlar aşağıya sistemimi bırakıyorum. Oyunu en düşük ayarlarda her şey kapalı falan oynasam da olur. Sizce kaldırır mı? (Black Desert Online)

Card name: AMD Radeon HD 5450.
Processor: Intel(R) Core(tm) i5 CPU 760 @ 2.80GHz (4 CPUs), ~2.8GHz
Memory: 12288MB RAM.
Ekstra bilgi isterseniz yorumlardayım.

Düşük ayarlarda kaldıracağını düşünüyorum. HD5450, 9800GTX'e yakın bir kart. İşlemci olarak da minimum sistem gereksinimlerinde istenen işlemciden biraz daha güçlü. Dediğim gibi, düşük ayarlarda kaldırır.

Düşük ayarlarda kaldıracağını düşünüyorum. HD5450, 9800GTX'e yakın bir kart. İşlemci olarak da minimum sistem gereksinimlerinde istenen işlemciden biraz daha güçlü. Dediğim gibi, düşük ayarlarda kaldırır.
Tamamdır çok teşekkür ederim, birkaç kişinin de fikrini alıp konuyu kapatacağım.

Arkadaşlar aşağıya sistemimi bırakıyorum. Oyunu en düşük ayarlarda her şey kapalı falan oynasam da olur. Sizce kaldırır mı? (Black Desert Online)

Processor: Intel(R) Core(tm) i5 CPU 760 @ 2.80GHz (4 cpus), ~2.8GHz

Sistemin bu oyunu düşük ayarlarla oynamaya çalışabilir, ama performans sorunları yaşamanız yüksek ihtimal,

Processor: Intel(R) Core(tm) i5 CPU 760 @ 2.80GHz (4 CPUs), ~2.8GHz

Kaldırır rahatta oynatır.

Kaldırır rahatta oynatır.

Rahatta oynatır?

Intel Core i5 760, bu işlemci Black Desert Online'ın minimum gereksinimlerinden biraz daha düşük hızda çalışıyor. Özellikle yüksek işlemci gücü gerektiren görevlerde.

AMD Radeon HD 5450, minimum gereksinimlerdeki AMD Radeon HD 6850'den çok daha eski ve düşük performanslıdır. Yani düşük ayarlarda bile zorlanarak çalışır.

Düşük ayarlarda oynasa bile, drop yemesi olası.

Rahatta oynatır?

Intel Core i5 760, bu işlemci Black Desert Online'ın minimum gereksinimlerinden biraz daha düşük hızda çalışıyor. Özellikle yüksek işlemci gücü gerektiren görevlerde.

AMD Radeon HD 5450, minimum gereksinimlerdeki AMD Radeon HD 6850'den çok daha eski ve düşük performanslıdır. Yani düşük ayarlarda bile zorlanarak çalışır.

Düşük ayarlarda oynasa bile, drop yemesi olası.

Kardeşim aynı işlemci bende var NVIDIA GeForce 9500GT adamın ekran kartına cok yakın bir kart ben rahat oynuyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı