i5 760-GTX460 sistemde GTA 5 performansı nasıl olur?

Eren513

Megapat
Daha fazla  
CPU: i5 760 2.80 GHz
GPU: Zotac GTX 460 1 GB (Monitör 1080P)
RAM: 4 GB
Bu sistem GTA 5'i hangi ayarlarda oynatır? Youtube'tan baktım ama fazla bir şey yoktu.
Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım sormayın şu soruları yeter ya nerde teknolojiyle alakalı bir yere üye olayım GTA 5 kaldırır mı? Bıkmadınız mı? Neyse yaz internete cyri bak siteden GTA 5'e program indirecek sonra sana gösterecek sistem gereksinimlerini karşılıyormu minimum ve önerilen muhtemelen oynayamazsın zaten.

Şuraya yazacağına google'ya yaz. Aynı konudan artık binlerce var. Videolar da mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
. Full HD çözünürlükte oynayabiliyor bu videoda. PC Building Similator ise minimum GTX 660 istiyor.

Google'ada yazdım ama emin olamadım ısınma sorunu var mıdır, en fazla kaç dereceye çıkabilir bunları bilmiyorum.
Google bilmezse biz nasıl bilelim? Bunu videolardan başka sadece aynı sistemi kullanan başka kullanıcılar gösterebilir biz de videolardan konuşuyoruz zaten herhangi bir kullanıcının da başka bilgi kaynağı yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı