i5 760 Sisteme Yükseltme Tavsiyesi

chnakt

Megapat
Daha fazla  
Şu an sistem bu şekilde ve oyun oynamasını seven biriyim. İşlemciyi değiştirsem mesela Intel Core i5 6500 alsam FPS olarak ne kadar fark eder ?

• ASUS P7P55D-E pro
  • Intel i5 760
  • 12GB 1600 MHz DDR3 CL9
  • ASUS GTX750 Ti STRIX OC
  • Transcend 128GB 370S SSD
  • WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
  • Xigmatek Asgard pure black edition 600W PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz çok eski. Anakartınızı değiştirmeniz gerekir eğer yükseltme yapmak istiyorsanız. Bunun için bir bütçe ayırdınız mı ?

Merhaba, cevaplarınız için teşekkür ederim. Net bir bütçe yok aklımda ama Anakart ve İşlemciye 1500 civarında ayırabilirim herhalde.

ASUS Prime B350-plus
Ryzen 5 1400
Corsair LPX 2400mhz 8GB

Bu üçlü yaklaşık 1500₺ tutacaktır. Diğer parçalarınız güzel yakın bir zamanda GPU’yu da güncellersiniz

8. nesil intelleri bekleyin derim aceleniz yoksa. Hemen almak istiyorum diyorsanız yukarıdaki sistemi alabilirsiniz.

ASUS Prime B350-plus
Ryzen 5 1400
Corsair LPX 2400mhz 8GB

Bu üçlü yaklaşık 1500₺ tutacaktır. Diğer parçalarınız güzel yakın bir zamanda GPU’yu da güncellersiniz

8. nesil intelleri bekleyin derim aceleniz yoksa. Hemen almak istiyorum diyorsanız yukarıdaki sistemi alabilirsiniz.
İlginiz için teşekkür ederim. Aslında ben de İntel'den yanayım, biraz daha beklemekte fayda var herhalde. Tekrar teşekkür ederim iyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı