i5-760 ve RX 460 darboğaz yapar mı?

creative01

Hectopat
Daha fazla  
Online ve güncel oyun oynamıyorum. 2017 ve aşagisi hikayeli oyunlarda FHD ayarda darboğaz olur mu?
Sistem.
i5 760.
4+4 RAM.
120 SSD.
1 TB hard disk.
400W PSU.

Bu biraz oyuna bağlı, örneğin GTA V gibi etrafta nispeten yapay zekalı NPC'lerin yoğunlukta olduğu oyunlarda yer yer yapabilir. Keza yine bu tarz oyunlarda peşinizde polis varken yapabilir. Mükemmel bir deneyim sunar mı sunmaz ancak işinizi görür mü kesinlikle.

Yapmaz hocam hatta RX 550 geçseniz bile yapmaz.

RX 460"ın yüzdesel olarak bariz daha güçlü bir ekran kartı olduğundan sanırım haberiniz yok hocam.

Bu biraz oyuna bağlı, örneğin GTA V gibi etrafta nispeten yapay zekalı NPC'lerin yoğunlukta olduğu oyunlarda yer yer yapabilir. Keza yine bu tarz oyunlarda peşinizde polis varken yapabilir. Mükemmel bir deneyim sunar mı sunmaz ancak işinizi görür mü kesinlikle.

RX 460"ın yüzdesel olarak bariz daha güçlü bir ekran kartı olduğundan sanırım haberiniz yok hocam.

Hocam lafın gelişi aklıma gelen ekran kartını söyledim o işlemciye uygun olan ekran kartlardan biri odur. Tam okumamışım 2017 öncesi oyunlarda FHD oynarsanız yüksek verili oyunları kastediyorum darboğaz yapma ihtimali vardır.

RX 460 RX 550'den daha güçlü bir kart.

@xyxyba verili oyun derken mesela 2005 yılında çıkmış düşük grafikli oyunu bütün ayarları koklersem darboğaz yer miyim bunumu demek istediniz hocam.

GTA V, Arkham City gibi yüksek grafik verili oyunlar ama Cuphead gibi küçük verili oyunları oynatır Forza 4 en düşük ayarlarda oynatır.

Online ve güncel oyun oynamıyorum. 2017 ve aşagisi hikayeli oyunlarda FHD ayarda darboğaz olur mu?
Sistem.
i5 760.
4+4 RAM.
120 SSD.
1 TB hard disk.
400W PSU.
Çok fazla olmaz, RX 460 çok güçlü kart değil zaten. Olursada grafikleri dahada arttırırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı