Intel i5 650 RX 460 Darboğaz Yapar mı?

DeliJojuk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller. Intel i5 650 3.2 GHz 1156 soket işlemcim var. GTX 960 darboğaz olmadığı söyleniyor. Şu anda RAM'den yiyorum. Sizce RX 460'ı hissedilmeyen veya çok rahatsızlık vermeyen bir darboğaz ile kullanabilir miyim? Eğer kullanamazsam AMD X4 840 ile yeni bir sistem toplamak zorunda kalacağım. Genelde oynamayı hedeflediğim oyunlar;
  • LoL
  • CS:GO
  • Star Wars Battlefront
  • Rainbow Six Siege
  • Need For Speed (Shift, Most Wanted 2006, 2012 vb.)
Bu arada Unity 3D ile oyun tasarımı yapmaya çalışıyorum. Fakat artık bu bilgisayar beni taşımıyor. Ha bir de bu ismi geçen oyunları OBS ile kayıt altına alıp YouTube ortamına yüklesem sıkıntı olur mu? Dediğim gibi olmazsa X4 840 ile sistem toplayacağım. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

GTX 750 Tİ ile gösterdiği performanstan durumu anlarsın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı