Satılık i5 7600- MSI GTX 1060 6GB Sistem ve 144hz Monitör

Phantom334

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Oto Tamirci
*5 Adet CORSAIR AIR SERİSİ AF120 120MM fan bulunmakta- molexden 5v dönüştürücü ile kullanıyorum kasadan gram ses çıkmamaktadır.
Bütün ürünlerin 2 Yıla yakın kiminin 3 yıla yakın garantileri bulunmaktadır. Bilgisayar kullanılmamaktadır SSD nin ömründen bunu anlayabilirsiniz.

Ekran kartında coil whone vs üfleme takılma donma kesinlikle yoktur.

Monitörde nokta hata yoktur, ışık sızması ölü pixel vs bulunmamaktadır. Bütün parçalar özenle tarafımdan toplanmıştır. Vatan bilgisayar vs herhangi bir bilgisayarcıda toplatılmamıştır. Bütün ürünlerin hepsinin kutuları poşetleri, en ufak çöpüne kadar kutusunda durmaktadır. Can sıkıntısına her haftada 1 hava ile temizledim içinde gram toz bulunmamaktadır. Kasasın kablolaması itina ile yapılıp kötü kablo görünütüsü dahi ortadan kaldırılmış hava sürklasyonu sağlanmıştır.

Manisada yaşamaktayım, satın almak isteyen arkadaşlar evime gelip görüp alıp gidebilirler. Hem bi çayımı çorbamı içerler.
Fiyat Güncellendi:
Satılmıştır.

Görseller:

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg

Son düzenleme:
Parça satışı var mı?
Parça satışı olarak düşüncem şu yönde anakart+işlemci+soğutucu birlikte alınır ise parça satışına başlayabilirim diğer türlü sadece kasa ve monitör ayrı ayrı satışa tabidir. Tatildeydim anca girebildim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı