Öneriniz için teşekkür ederim. Acaba seçtiğim anakart ile sizin yazdığınız anakart arasındaki farklar nelerdir? 3200 MHz olduğunu görüyorum ve OC li olduğunu görüyorum. Biraz anlatır mısınız? Kendime uygun anakart bulamıyorum f/p ürünü.
Bu ürünü önerme nedeniniz nedir? Benim seçtiğim ile arasındaki farklar nelerdir? Seçtiğim ürün daha düşük frekanslı ama neredeyse iki katı daha yüksek fiyatlı.
Bu ürünü önerme nedeniniz nedir? Benim seçtiğim ile arasındaki farklar nelerdir? Seçtiğim ürün daha düşük frekanslı ama neredeyse iki katı daha yüksek fiyatlı.
benim seçtiğim anakart oyun için özelleştirilmemiş ve sanırım siz intel için olandan bahsediyorsunuz. AMD işlemci için olan seçtiğim anakart tamamiyle yeterli ve dayanıklı zaten 2 yıl yerine 3 yıl üretici garantisi var ayrıca seçtiğim kartta 1 adet pcı e slotu bulunuyor zaten 1070 ile sli yapılmıyor bildiğim kadarıyla. Anlayacağınız gereksiz yere fazla para vermeye hiç gerek yok bütçenizi daha gerekli yer olan işlemci gibi parçalara aktarabilirsiniz. ( not ssd almazsanız mutlaka ram hızını arttırın hemen olmasada hız aşırtma için işlemci soğutucu alabilirsiniz.)