i5 7600 ve RX 570 PUBG oynarken düşük GPU kullanımı

MuhammetSMN

Hectopat
Arkadaşlar herkese merhaba, Öncelikle yaşadığım problemi hızlıca anlatayım. 4 gün önce sistemime yeni Sapphire Pulse RX570 8 GB 256 Bit ekran kartı aldım, daha önce ASUS GTX 1050 2 GB tek fan kullanıyordum, PUBG oynadığım için yüksek FPS ihtiyacı duyuyorum ve RX570 bunun için gayet güzel bir kart gibi görünüyor ancak ekran kartını aldıktan sonra ilk gün denedim ve yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde 80-100 FPS arası oynuyordum, daha sonra son 2 3 gündür oyuna başladıktan sonra FPS bir anda 60'ın altında düşüyor ve uzun süre bu şekilde kalıyor, FPS düşüşü yaşadığım sırada GPU kullanımı sürekli 0'a düşüp tekrar yükseliyor ve bunu tekrarlıyor, ve yine o esnada ekran kartının güç tüketimi 80 Watt'lara kadar düşüyor. DDU ile tük Driver'lerı kaldırdım ve yeniden güncel sürümlerini yükledim, FurMark ile testler yaptım her şey gayet normal görünüyor ancak her oyunda aynı problemi yaşıyorum. Aşağıda sistem özelliklerimi yazıyorum, lütfen yardımcı olur musunuz?

İşlemci = Intel i5 7600
Ekran kartı = Sapphire Pulse RX570 8 GB 256 Bit
PSU= Cooler Master RS 500 pcar i3 500W
RAM = Corsair 8 GB tek slot 3200
Anakart = MSI H110M PRO VD

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı