i5-7600 ve RX480 Sistem Toplama

O kasaya o parayı vermeyin. Buyrun bunu alın: NZXT S340
SSD olarak 240 GB almanızı tavsiye ederim. 120 GB yetmeyecektir. Anakart olarak da B250 Gaming M3 tavsiye ederim. Kasada çok daha şık bir görüntü elde edersiniz. Ekran kartını MSI modelini almanızı tavsiye ederim. Soğutma olarak daha başarılı. Ayrıca sağlam bir araştırma ile parçaları çok daha ucuza alabilirsiniz. Her parçayı Vatan'dan almayın pahalıya gelir. Son olarak Zalman iyi bir marka ama 80+ sertifikalı bir güç kaynağı alırsanız iyi olur.

O kasaya o parayı vermeyin. Buyrun bunu alın: NZXT S340
SSD olarak 240 GB almanızı tavsiye ederim. 120 GB yetmeyecektir. Anakart olarak da B250 Gaming M3 tavsiye ederim. Kasada çok daha şık bir görüntü elde edersiniz. Ekran kartını MSI modelini almanızı tavsiye ederim. Soğutma olarak daha başarılı. Ayrıca sağlam bir araştırma ile parçaları çok daha ucuza alabilirsiniz. Her parçayı Vatan'dan almayın pahalıya gelir. Son olarak Zalman iyi bir marka ama 80+ sertifikalı bir güç kaynağı alırsanız iyi olur.

Sanırım Arkadaşta benim gibi :D Genelde en bilindik yerleden alışveriş yapmak daha iyi hisettiriyor :) Baksana her parça vatandan. Vatan fiyatları da malum yani :) Sormak istediğim bir şey var; SSD nin 120 den 240 GB ye yükselmesi ne mana ? Ne konuda etki eder yani ? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım Arkadaşta benim gibi :D Genelde en bilindik yerleden alışveriş yapmak daha iyi hisettiriyor :) Baksana her parça vatandan. Vatan fiyatları da malum yani :) Sormak istediğim bir şey var; SSD nin 120 den 240 GB ye yükselmesi ne mana ? Ne konuda etki eder yani ? :)
Kendim 120 GB kullanıyorum. Yetmiyor artık. Windows ve birkaç yüksek boyutlu oyun kurunca doluyor.

Arkadaş HDD almış fakat 1 TB.Kurulan oyunlar HDD ye depolanmaz mı ? :)
Tabiki kurulabilir. Ama SSD'de oynamak daha keyif veriyor.:) Böyle güçlü bir sistem alınca HDD'nin yavaşlığını çekmek istemiyor insan. Örneğin GTA 5 oyununda araba ile hızlanınca grafiklerin geç yüklenmesi gibi sorunlar oluşuyor.
Bu arada sizde yeni bir sistem toplayacaksınız sanırım. Yeni bir konu açarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.(y)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı