i5 7600K işlemci yükseltme

Jıjoe

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda GTX 1070 kullanıyorum, işlemci olarak I5-7600K var. Ekran kartını yükselteceğim ama önce işlemciyi yükseltmek istiyorum. Almayı planladığım ekran kartı RTX 2070. Bu ekran kartı için hangi işlemciyi tavsiye edersiniz (Intel)? Bu arada anakart ASUS B250M-PLUS, bir sıkıntı çıkartmaz değil mi?

Anakart değişimi yapmadan yükseltebileceğiniz maksimum işlemci Core i7-7700K. Size tavsiyem anakart değişimi yaparak 8. veya 9. nesil bir işlemci almanız. İşlemci öneremiyorum çünkü bütçe belirtmediniz.

2K için yükseltmeye gerek yok ama o anakart ile 7600K hatalı bir seçim olmuş. 7600K için Z serisi anakart lazım, böylece overclock yapıp performansını %20-25 civarında yükseltebiliriniz.
Ayrıca o anakart 8 ve 9. nesili desteklemiyor.

Değiştirmeyi düşünürseniz 10. Nesili bekleyin, Eylül’de çıkıyor .

Çekirdek sayısı oyunlarda önemli değil. 7600K OC ile 6 çekirli Ryzenleri geçiyor.
O anakart ile K serisi işlemci kullanmanın bir mantığı yok.

Çekirdek sayısı oyunlarda önemli değil. 7600K OC ile 6 çekirli Ryzenleri geçiyor.
O anakart ile K serisi işlemci kullanmanın bir mantığı yok.
BF5, Assassin's Creed: Origins gibi üst düzey oyunlarda işlemci %100 oluyor ve takılma kasma meydana geliyor günümüz üst seviye oyunlar için en kötü 4 çekirdek 8 izlek veya sadece 6 çekirdek işlemci gerekiyor. Bunlar bile ucu ucuna yetiyor..

6600K +1070 kullanıyorum işlemci 4.6 GHZ’da çalışıyor. BF5’te ultra ayarlarda en ufak bir darboğaz görmedim. 90-110 FPS alıyorum.
Stok halde kullanırsan tabi bu performansı alamazsın.
Ayrıca R5 2600 + 1660 TI sistemin daha düşük FPS aldığını kendim test ettim.

İşlemcin O.C ve GTX 1070'den bahsediyorsun. Biz İ5 7600k + RTX 2070'den bahsediyoruz. RTX 2070 + i5 7600k dediğim oyunlarda darboğaz yapacaktır. Konu sahibi @dogant arkadaşa inanıyorsan önce ekran kartını alıp dediğim oyunları oynamaya çalış istersen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
3.20 dakikaya bak i5 9400f 6 çekirdekli olmasına rağmen ucu ucuna besliyor. İ5 7600k ile o oyunu oynayamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…