i5 7600k sıcaklık değeri

  • Konuyu başlatan Silinen üye 94679
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 313
S

Silinen üye 94679

Ziyaretçi
Kombustor kullanarak CPU burnerı test ettim, maksimum 88-89 dereceye ulaştım. Thermaltake'in tek fanlı sıvı soğutmasını kullanıyorum, termal macun 2016-2017 civarında uygulanmıştı. Kasamın hava akışının pek iyi olduğunu düşünmüyorum: GIGABYTE IF-133 550W MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar Yine de penceresi açık bir şekilde kullansam, birkaç derece de olsa daha serin çalışmasını sağlar mı, yoksa yine 4 köşesi kapalı bir yerde tuttuğum için dışarı çıkan havayı, bu sefer yine içeri alarak daha da mı sıcak çalışır? Kasayı masamın bilgisayar kasası kısmında tutuyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorundan bende müzdaripim dostum. Kasadan 1.2 1.3 kat gibi bir bölgede duruyor kasa. Üstü açık 2 fan çıkışı var arkada egzoz önce 2 giriş, büyük ihtimalle aynı sıcaklıklıktaki hava sürekli yanı ortamda dönüp duruyor, kasayı masanın üstüne alıcam yakın zamanda çözüleceğini umarak...
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı