İ5 7600K sistem toplama

tarikbelenn

Hectopat
Daha fazla  
  • MSI GeForce GTX1060 GAMING X 6GB
  • Corsair Vengance LPX 16GB (8X2) 2400mhz DDR4
  • MSI B250M MORTAR INTEL 2400MHZ DDR4
  • İ5 7600K KabyLake 3.8GHz
  • Thermaltake Versa N21 80PLUS 600W Mid tower PSU'lu kasa
  • Seagate Barracuda 1TB 7200RPM Sabit disk

Gibi bir sistem toplayacağım değişmesi gereken bir bileşeni ya da Kaby Lake'in sebep vereceği bir uyumluluk sıkıntısı var mı? Acaba son almadan danışayım dedim.
SSD'yi ise şu an durumum birazcık sıkışık olduğundan sonradan ekleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İ5 için 7600k gereksiz görüyorum. Zaten bütçemize de sığmaz. O yüzden böyle bir sistem topladım, kasayı Corsair Carbide 100R yapabilirsiniz veya kalan paraya oyun alırsınız.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20170319-212500.png
    Screenshot_20170319-212500.png
    148,5 KB · Görüntüleme: 269
Topladığınız sistem güzel duruyor fakat RX 480 e nazaran GTX 1060 lı bir sistem toplamak istiyorum.
İ5 7600k nın gereksiz olma sebebini de öğrenmek isterim pek bilgisayardan anlamıyorum 1 aydır yaptığım araştırmalara dayanarak ve birkaç tanıdığımın desteğiyle böyle bir pc topladım. Tekrardan geri dönüşleriniz için teşekkürler.

@tarikbelenn Ben açıklamayı yapayım: RX480 DX12'de daha performanslı bir kart ve bundan dolayı daha geleceğe yönelik. Ayrıca Freesync desteği de var. O yüzden ben de RX480'i öneririm. i5 7600K'nın gereksiz olma sebebi ise şudur: B250M anakartını almışsınız, bu anakart OC desteklemeyen bir anakart. Halbuki i5 7600'K' (sonundaki K, OC yapılabilen işlemci anlamına gelir) OC için üretilmiştir. OC yapmazsanız oyunlarda i5 7500 ile aynı performansı verir zaten. OC yapmak için Z270 modeli anakartı ve sağlam bir sıvı soğutma almalısınız. Bu da ek masraf demek. O bütçe ile gerek yok öyle şeylere.

Beyler çok teşekkürler cidden yardımlarınız için neredeyse 300-500 tl lik bir parayı çöpe atıyormuşum
son bir sorum olacak stok fanı yeterli gelirmi intelin stok fanları çokda iyi değil diye biliyorum

Telefon uygulamasından facebook ile giriş yokmuşda bu monitörşe diğeri arasındaki fark ne acaba baktım bayağıda hz ve ms leri aynı freesync desteğide var gözüküyor viewsonicde

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı