tarikbelen
Hectopat
Telefon uygulamasından facebook ile giriş yokmuşda bu monitörle diğeri arasındaki fark ne acaba baktım bayağıda hz ve ms leri aynı freesync desteğide var gözüküyor viewsonicde
Telefon uygulamasından facebook ile giriş yokmuşda bu monitörle diğeri arasındaki fark ne acaba baktım bayağıda hz ve ms leri aynı freesync desteğide var gözüküyor viewsonicde
Telefon uygulamasından facebook ile giriş yokmuşda bu monitörşe diğeri arasındaki fark ne acaba baktım bayağıda hz ve ms leri aynı freesync desteğide var gözüküyor viewsonicde
Peki diyelim monitör 75 hz ekran free sync açık. Ekran kartı 120 fps veriyor. 120 hz olarak mı çalışır yoksa gene en fazla 75 hz mi ?Freesync, AMD'nin bir teknolojisi. Normalde monitörlerin yenilenme hızı sabittir, örneğin: 144Hz, 60Hz, 120Hz... Ekran kartlarının ise değişken. Bu yenilenme hızları birbirine denk gelmediğinde ''Screen Tearing'' dediğimiz ekran yırtılmaları oluşur. İşte bu Freesync de monitörün yenileme hızı ile ekran kartının yenileme hızını birbirine denkleştirerek ekran yırtılmalarını engeller ve size daha iyi bir deneyim sunar. Nvdia'da da bu teknolojiye G-sync deniliyor fakat G-sync monitörler 1200-1300 TL'den başlıyor.![]()
Peki diyelim monitör 75 hz ekran free sync açık. Ekran kartı 120 fps veriyor. 120 hz olarak mı çalışır yoksa gene en fazla 75 hz mi ?
Hala şu rx 480 den emin olamıyordum ama freesync ile karar kesin sizin topladığınız sistemi alacagım nisanın başına doğru gelince güncellemeleri yaparım özellikle pcsibozukadam ve nazım paşaya çok teşekkür ederim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.