i5 7600K ve RX 570 Sistem Yükseltme Önerisi

Colten

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Anakart: Gigabyte B250M-D2V
İşlemci: Intel i5 7600K 3.8GHz-4.2GHz
Ekran Kartı: Gigabyte RX 570 4 GB Gaming 256Bit
RAM: HyperX Fury 2400 MHz 8 GB - Corsair 8 GB 2400 MHz
SSD: Adata 480GB 530/450
HDD: WD 1 TB
Ekran kartı için RX 590 düşüncem var şu aralar pek ucuz. Siz ne dersiniz?
Bunun dışında 2K-3K gibi bir bütçe var ve bu bütçeyi yükseltmeye ayırmak istiyorum.
Üzerine eklenebilecekler var mıdır, var ise ne ekleyebilirim tavsiyelerinizi beklerim.
4-5 güne RDR 2 çıkacak bu sistemle sorun yaşayacağımı düşünüyorum açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi overcloklamanı ve gtx 1660ti almanı öneririm. Eğer oc yapmazsan darboğaz sınırlarına yaklaşman olası.

Bence ekran kartı harici diger bileşenler yeterli şuanlık bütcenin tamamıyla ekran kartı almanı tavsiye ederim. Rx 590 günümüz için yeterli ama RTX 2060 gibi bi ekran kartı almanı tavsiye ederim ileriye yatırım olacağı için daha faydalı bütçenin yettigi bi ekran kartı. 2500 tl gibi bir bütçeyle RTX 2060 bulabilirsin.

2060 Darboğaza sebebiyet vermez mi?
İşlemciyi overcloklamanı ve gtx 1660ti almanı öneririm. Eğer oc yapmazsan darboğaz sınırlarına yaklaşman olası.
Şuan ki sistemde darboğaz problemi yaşamıyorum fakat RX590 Yükseltmesine geçersem böyle bir olasılık var tabikide. Hem işlemci hem ekran kartı maliyeti bana pahalıya patlar gibi.

Monitör kaç Hz en can alıcı nokta burası. i5 7600k şu anda üst düzey ekran kartlarını besleyecek güce sahip. Arkadaşında dile getirdiği gibi tüm paranı ekran kartına yatırmanı tavsiye ederim. Senin yerinde olsam AsusRogStrix RTX 2060 veya 2060 Super alırdım.

Monitör 60Hz yetersiz olduğunun farkındayım fakat şuan için monitör düşüncem yok.
RTX2060 veya 2060Super darboğaz yapmaz mı hocam. İşlemciye kimi çok kötü kimi iyi diyor.
Ayrıyetten RDR2 için performans yorumunuz nedir?

İşlemci şuanlık yeterli geldi bana darboğaza düşürcegini sanmıyorum ufaktan baktım bi işlemcinize GTX 1080'i bile besliyebiliyor

i5 7600 olsaydı sıkıntı olurdu pek güzel bir işlemci değil. i5 7600K olduğu için O.C ile besleyebilirsiniz 7.Nesil i3 ve i5 ler artık K ibaresi yoksa böyle GPU ları beslemekte zorluk çekiyorlar hatta CPU odaklı oyunlarda besleyemiyorlar bile. GTX1660ti öneririm 11.11 indirimlerini de bekleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…