Hocam U serisi ile işlemciniz pek umutlanmayın U serisi bir işlemcide asla oyun oynayatacak bir gpu olmaz.Arkadaşlar Intel i5 8. nesil, 8 GB RAM olan bilgisayar Fortnite, Steam PUBG ve Apex kaldırır mı? Cevap lazım. Ekran kartına bakamıyorum, dizustu çunku.
Windows arama kısmına dxdiag yazın ve arayın, açılan pencerede evete tıklayıp, gelen menüden ekran kısmına girin, orada ekran kartınız yazacaktır onu söyleyin veya ekran görüntüsü atın.Arkadaşlar Intel i5 8. nesil, 8 GB RAM olan bilgisayar Fortnite, Steam PUBG ve Apex kaldırır mı? Cevap lazım. Ekran kartına bakamıyorum, dizustu çunku.
yazdım ama o yokWindows arama kısmına dxdiag yazın ve arayın, açılan pencerede evete tıklayıp, gelen menüden ekran kısmına girin, orada ekran kartınız yazacaktır onu söyleyin veya ekran görüntüsü atın.
core serısıHocam U serisi ile işlemciniz pek umutlanmayın U serisi bir işlemcide asla oyun oynayatacak bir gpu olmaz.
Harici GPU olduğu sürece sıkıntı olmaz ama 8 GB ram belki biraz sıkıntı çıkarabilir.Hocam U serisi ile işlemciniz pek umutlanmayın U serisi bir işlemcide asla oyun oynayatacak bir gpu olmaz.
nasıl ındırecem nasıl sılecemHocam CPU-Z ile hem işlemcinin tam modelini söyleyin hem de ekran kartına bakın.
nasıl ındırecem nasıl sılecem
yazdım ama o yok
core serısı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.