i5 8250U Oyun oynarken pil ayarları nasıl olmalı?

dobuvuyn

Centipat
Arkadaşlar merhaba i5 8250U ve MX 130 8 GB'li sistemim var sistemim ile yüksek oyunları oynamıyorum fakat normal seviyede oyunları oynarken hangi pil ayarlarında oynayacağımı bilemiyorum şarjda oynasam bu sefer çok ses çıkıyor ve ısınıyor. Mesela şu an Hitman absolution oynuyorum ısınmayacak ve güzel FPS alacağım şekilde hangi ayarlarda oynamam gerektiğini söyleyebilirsiniz çok sevinirim cevap verecek herkese çok teşekkürler

Elinizdeki ürün oyun oynamak için tasarlanmış bir bilgisayar değil, ısınma ve gürültü olması gayet doğal. Pil gücünde oynamayı denerseniz zaten kısa sürede şarjı bitecektir.

Arkadaşlar merhaba i5 8250U ve MX 130 8 GB'li sistemim var sistemim ile yüksek oyunları oynamıyorum fakat normal seviyede oyunları oynarken hangi pil ayarlarında oynayacağımı bilemiyorum şarjda oynasam bu sefer çok ses çıkıyor ve ısınıyor. Mesela şu an Hitman absolution oynuyorum ısınmayacak ve güzel FPS alacağım şekilde hangi ayarlarda oynamam gerektiğini söyleyebilirsiniz çok sevinirim cevap verecek herkese çok teşekkürler
throttle stop kullan işlemcini 2,4 ghz e sabitle kullan mis gibi. Ne ısınır ne akar ne kokar

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı