i5-8250U sistem GTA 5 oynatır mı?

Çok teşekkür ederim hocam. RAM yükselttiğim de oynanır yani değil mi? :)
Belli olmaz. GPU'ya OC ve işlemciye UV yapmak hatta epey limitleri açmak gerekebilir. U serisi işlemci aşırı Throttle olur. Arada 5-10 FPS göreceksiniz. Öyle şeyleri elden geldiğince düzeltiriz ama yine de anormal ısınma sebebiyle sürekli yavaşlama olacaktır. Biraz zor işiniz doğrusu.

Şeytan diyor işlemciye UV GPU'ya OC yapalım diye...
Ordan bi 2000 MHz arttır VRAM'leri 😎.
1640192506688.png

Çok teşekkür ederim hocam. RAM yükselttiğim de oynanır yani değil mi? :)
Youtube'dan testlere baktığımda 30 FPS oynatıyor.

Belli olmaz. GPU'ya OC ve işlemciye UV yapmak hatta epey limitleri açmak gerekebilir. U serisi işlemci aşırı throttle olur. Arada 5-10 FPS göreceksiniz. Öyle şeyleri elden geldiğince düzeltiriz ama yine de anormal ısınma sebebiyle sürekli yavaşlama olacaktır. Biraz zor işiniz doğrusu.

Ekran kartı ve işlemci de mi yükselmesi gerekir o zaman hocam? UV ve OC nedir bilmiyorum da :D

Ekran kartı ve işlemci de mi yükselmesi gerekir o zaman hocam? UV ve OC nedir bilmiyorum da :D
Hocam laptoplarda işlemci ve ekran kartı yükseltme gibi bir olay yok. Çok eski laptoplarda vardı sadece. UV işlemcinin daha serin çalışması için voltajı düşürmek, OC ise Overclock yani hız aşırtmak mesela 2 GHz'de çalışan bir işlemciyi 2.5 GHz'ye zorlamak. Tabii OC laptoplarda işlemcilere yapılmıyor ama çoğu ekran kartına yapılıyor OC ve UV'de aşırıya kaçmamak lazım mavi ekran gibi hatalar görebiliriz. Anlattıklarımı @erengore daha açıklayıcı anlatır sanırım. Hatalı anlattıysam düzeltin hocam :).

Ordan bi 2000 MHz arttır VRAM'leri 😎.
Eki Görüntüle 1248830

Youtube'dan testlere baktığımda 30 FPS oynatıyor.
2000 MHz basalım da 1 haftaya kalmadan kart perte çıksın. :)
Ben 600 bastım 1 sene zor gitti. Şu an çok kötü durumda GPU'm. Sürekli çöküp sürücü kapanıyor. Sistemden birden çıkarılmış gibi oluyor.

Youtube testlerindeki cihazlar çok Throttle oluyor genelde. Şeffaf değil kesinlikle testler. Kendi bilgisayarımda adam Youtube'da Valorant'ta 70-80 alıyor. Benim 230 görmüşlüğüm var. İyi incelemek lazım testleri.
Yani kısmen. UV ile işlemci voltajı düşürüp biraz ısınmayı kontrol altına almalıyız. O sistem alev atacak 15 W TDP ile. Zor olacak her açıdan. Ayrıca GPU OC ile ısınma da artacak. Laptop soğutucu alıp laptopun altını açsanız 75 FPS'e çıkarabilirim gibi Düşük grafiklerde. Ama epey uğraşırız. Tuning ve performans konusunda bilgimle söylüyorum epey zorlar bizi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı