i5 8250U sistemde CS:GO'da FPS düşüyor

thehiry

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
CS:GO'da anlık drop giriyor. FPS artırıcı Config falan varsa atarsanız sevinirim, bir de konsolda kırmızı renklerle bir şey spamlanıyor.
Bir de başlat seçenekleri atarsanız sevinirim. Sistemim:

i5 8250U.
8 GB RAM.
Intel UHD Graphics 620.

Bağlantıda önerdiğim FPS sabitleme ayarını 60 olacak şekilde komutlara ekleyin ve DPI ayarlamasını yapın. FPS sabitleme ısınma oranını azaltacaktır. Ayrıca FPS düşmesi yaşandığında daha az sorun yaşamanı sağlayacaktır. Oyun ayarlarından ayrıca V-Sync açtırıyorum. Onu da uygulayın. V-Sync bu şekilde açarsanız fare gecikmesi yaratmıyor.

Grafik ayarlarını görseldeki gibi ayarlayın.

2023-03-26_20-57_1.png

2023-03-26_20-58.png

En son olarak bağlantıdaki haritayı yükleyin. Videoda nasıl ayarlamalar yapıldığı gösteriliyor. Video eski ama haritanın arayüzü benzer. FPS Boost, radar ayarları gibi şeyleri uygulayıp geçersiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistemin genel olarak oyun için uygun değil. Daha çok gündelik işler için tasarlanmış. Ama düşük ayarlarda, rekabetçi 5v5 oynarken sorun çıkarmayacaktır. CS:GO'nun 8v8 ya da topluluk sunucularında ise bu sistem ile oyunu rahat oynaman zor diyebilirim. CS:GO'da oyuncu sayısı arttıkça FPS oranı bayağı azalacaktır. Karakter modelleri, fizikleri falan özellikle FPS'e çok etki ediyor.

Bağlantıda önerdiğim FPS sabitleme ayarını 60 olacak şekilde komutlara ekleyin ve DPI ayarlamasını yapın. FPS sabitleme ısınma oranını azaltacaktır. Ayrıca FPS düşmesi yaşandığında daha az sorun yaşamanı sağlayacaktır. Oyun ayarlarından ayrıca V-Sync açtırıyorum. Onu da uygulayın. V-Sync bu şekilde açarsanız fare gecikmesi yaratmıyor.

Eki Görüntüle 1716027

Eki Görüntüle 1716026

En son olarak bağlantıdaki haritayı yükleyin. Videoda nasıl ayarlamalar yapıldığı gösteriliyor. Video eski ama haritanın arayüzü benzer. FPS Boost, radar ayarları gibi şeyleri uygulayıp geçersiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sistemin genel olarak oyun için uygun değil. Daha çok gündelik işler için tasarlanmış. Ama düşük ayarlarda, rekabetçi 5V5 oynarken sorun çıkarmayacaktır. CS:GO'nun 8V8 ya da topluluk sunucularında ise bu sistem ile oyunu rahat oynaman zor diyebilirim. CS:GO'da oyuncu sayısı arttıkça FPS oranı bayağı azalacaktır. Karakter modelleri, fizikleri falan özellikle FPS'e çok etki ediyor.

Hocam aslında bende ekran kartı için AMD Radeon tm 530 vardı oyun için yetiyordu sonra ekran kartımda çip arızalanması oldu işlemci üzerinden kullanıyorum 2019 da almıstı babam bilgim yoktu o zaman PC hakkında o zamanın parasıyla kasa toplayıp daha iyisini toplardım. Attıgınız seyleri uygulayıp bir maç atacağım.

Eki Görüntüle 1716027

Eki Görüntüle 1716026

Sistemin genel olarak oyun için uygun değil. Daha çok gündelik işler için tasarlanmış. Ama düşük ayarlarda, rekabetçi 5V5 oynarken sorun çıkarmayacaktır. CS:GO'nun 8V8 ya da topluluk sunucularında ise bu sistem ile oyunu rahat oynaman zor diyebilirim. CS:GO'da oyuncu sayısı arttıkça FPS oranı bayağı azalacaktır. Karakter modelleri, fizikleri falan özellikle FPS'e çok etki ediyor.

Sadece dikey eşitlemeyi açtım diğerleri hepsi öyleydi şimdi attıgınız videolara bakacagım.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı