i5-8250U sistemde oyunlarda FPS yükselip düşüyor

omercantr1

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
8GB RAM
Ekran kartı
UHD Graphics 620
Anakart
LENOVO (model bilmiyorum)
İşlemci
i5-8250U
Arkadaşlar LoL'da mesela 120 FPS alıyorum fakat FPS'im hızlıca düşüyor ve hızlıca yükseliyor. Ani düşüş değil. 119, 118, 117 diye hızlıca düşüyor ve sonra aynı şekilde yükseliyor. Aynı şey Valorant'ta da oluyor. Sebebi ne olabilir?

Arkadaşlar LoL'da mesela 120 FPS alıyorum fakat FPS'im hızlıca düşüyor ve hızlıca yükseliyor. Ani düşüş değil. 119, 118, 117 diye hızlıca düşüyor ve sonra aynı şekilde yükseliyor. Aynı şey Valorant'ta da oluyor. Sebebi ne olabilir?

Hocam aynı sistem bende de var ama RAM aynı değil. Hocam bu normal bir şey inip çıkacak sonuçta FPS sabitli değil.

Gayet normal bir şey bir anda 40'a falan düşse sıkıntı ama bence sorun yok

Gayet normal bir şey bir anda 40'a falan düşse sıkıntı ama bence sorun yok
Valorant'ta FPS'im 110-120 lere çıkıp 70 lere düşüyor.
Harici ekran kartı var mı? Oyun içi sıcaklıklar nasıl?
Harici ekran kartı yok. Oyun içi sıcaklıklara ancak sabah bakabilirim.
Hocalarım bir de ekran kartının driverı eski 2019 driverı. Ama en son driver sanırım. Intel driver support asistant ile baktım öyle diyordu. Bakma şansınız var ise UHD 620'nin son driverının tarihi nedir bakabilir misiniz?

Son düzenleme:
Valorant'ta FPS'im 110-120'lere çıkıp 70'lere düşüyor.

Harici ekran kartı yok. Oyun içi sıcaklıklara ancak sabah bakabilirim.
Hocalarım bir de ekran kartının driverı eski 2019 driverı. Ama en son driver sanırım. Intel driver Support asistant ile baktım öyle diyordu. Bakma şansınız var ise UHD 620'nin son driverının tarihi nedir bakabilir misiniz?

Nasıl harici ekran kartı yok? O modelde Radeon530 yok mu?

Hocalarım bir de ekran kartının driverı eski 2019 driverı. Ama en son driver sanırım. Intel driver support asistant ile baktım öyle diyordu. Bakma şansınız var ise UHD 620'nin son driverının tarihi nedir bakabilir misiniz?
En son değil, burada daha yeni sürümü var.

Hocam peki ekran kartının sürücüsünü beta olarak yüklemiş olma ihtimaliniz olabilir. Bunun dışında Valorant'ta son güncelemme sonrası düşüş yaşayanlar var ama LoL'ü bilemem.
Hocam laptop alındığı günden beri hiç driver güncellemesi yapılmadı. Laptop ablamın ablam da sadece bilgisayarı kullanmayı bildiği, driver falan işlerini bilmediği için büyük ihtimal herşeyin driverı eski. Sabah daha net ilgilenirim, şuan telefondayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı