Yusuf Halil Sağaz
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. VMware içinde uzun zamandır Catalina kullanmaktaydım. Bu hafta Big Sur kurdum. Hızlı sayılır bir sanal makineye göre ama yine de donuyor, sıkıntı çıkıyor ve tam verim alamıyorum. Eğitimde kullandığım birkaç uygulama var. Pages, keynote, numbers dışında Apple Store üzerinde bulunan belli uygulamalar da benim için önemli. Ama şu an evde bu bilgisayarı kullanan sadece ben değilim. macOS benim tüm isteklerimi karşılamakta ve zaten fazla oyun oynamıyorum. Fakat babam öğretmen ve ödev bakıyor, Office kullanıyor yazıcı kullanıyor (yazıcı sürücüsü sanal Big Sur'da çalıştı). Bunları yapabilir diye düşünüyorum. Ama Crashday, CS:GO, CS1.6 oynuyor aktif olarak. Bu oyunları açar mı ondan emin değilim. Bunların hepsini yapsa bile Wi-Fi da önemli. Wi-Fi'ı kullanabilmesi lazım. Tüm bileşenlerin çalışması lazım. Bu sistemde çalışır mı?
Sistemim ve ekipmanlarım;
Açıkçası R7 M440 için endişeliyim. Intel ekran kartı zaten anakarta gömülü olması lazım. Ama R7 M440 harici çalışmayabilir.
@Yiğit Gençer
@claus
Sistemim ve ekipmanlarım;
- İşlemci: Intel Core i5 8250u (8. nesil)
- Ekran kartı 1: Intel UHD Graphics 620.
- Ekran kartı 2: AMD Radeon R7 M440.
- RAM: Crucial Technology 12 GB DDR4.
- SSD: SATA (256 GB)
- Anakart (motherboard): Lenovo lnvnb161216.
- Chipset: Kaby Lake.
- (Laptop modelim: Lenevo V-130 15IKB (İçine eklenti yapılmış Radeon 530 ve 4 GB RAM eklenmiş versiyon)
Açıkçası R7 M440 için endişeliyim. Intel ekran kartı zaten anakarta gömülü olması lazım. Ama R7 M440 harici çalışmayabilir.
@Yiğit Gençer
@claus