i5 8250U ve MX 150 sistemde The Long Dark düşük performans

Makaleler
3
Dün i5 8250U, MX150 ve 4 GB RAM'e sahip bilgisayarım ile rahatça 60 FPS The Long Dark oynayabilirken, bugün açtığımda sabit 1 FPS alıyordum. Bazen 2 oluyordu. Daha sonrasında R6S'ya girmeye çalıştım, DX10 hatası verdi. Halo: The Master chief Collection açmaya çalıştım, DX10 hatası verdi.

İki oyunu da dosyaları doğrulayarak sorununu çözdüm ancak The Long Dark'ı deneme fırsatım olmadı. Ayrıca Steam güncellemesi gelmişti ancak yapabilecek durumda değildim. Sorunun bununla alakası var mıdır? Yoksa başka bir şey mi?

Son düzenleme:
Dün i5 8250U, MX150 ve 4 GB RAM'e sahip bilgisayarım ile rahatça 60 FPS The Long Dark oynayabilirken, bugün açtığımda sabit 1 FPS alıyordum. Bazen 2 oluyordu. Daha sonrasında r6S'ya girmeye çalıştım, DX10 hatası verdi. Halo: The Master chief Collection açmaya çalıştım, DX10 hatası verdi.

İki oyunu da dosyaları doğrulayarak sorununu çözdüm ancak The Long Dark'ı deneme fırsatım olmadı. Ayrıca Steam güncellemesi gelmişti ancak yapabilecek durumda değildim. Sorunun bununla alakası var mıdır? Yoksa başka bir şey mi?

DX 12 indir öyle dene veya oyunu sil yükle.

Dün i5 8250U, MX150 ve 4 GB RAM'e sahip bilgisayarım ile rahatça 60 FPS The Long Dark oynayabilirken, bugün açtığımda sabit 1 FPS alıyordum. Bazen 2 oluyordu. Daha sonrasında R6S'ya girmeye çalıştım, DX10 hatası verdi. Halo: The Master chief Collection açmaya çalıştım, DX10 hatası verdi.

Öncelikle DirectX probleminizi halledin.

Hallettikten sonra ThrottleStop indirin. RAR'dan çıkartın. Programı çalıştırın ve Ana Ekrandan On Top kutusunu tikleyin. Ardından oyuna girin. Oyundan çıkınca ThrottleStop'a girin ve ana ekranındaki Limits kutusuna tıklayın. Gelen ekranın bize görüntüsünü atın.

Hallettikten sonra ThrottleStop indirin. RAR'dan çıkartın. Programı çalıştırın ve Ana Ekrandan On Top kutusunu tikleyin. Ardından oyuna girin. Oyundan çıkınca ThrottleStop'a girin ve ana ekranındaki Limits kutusuna tıklayın. Gelen ekranın bize görüntüsünü atın.
Sebebi nedir? Çok gerekli değilse yapmak istemiyorum. ThrottleStop bilgiğim kadarıyla UV işine yarıyordu. DX problemi steam'de ortaya çıktı. Sorun steam diye düşünüyorum.

Sebebi nedir? Çok gerekli değilse yapmak istemiyorum. ThrottleStop bilgiğim kadarıyla UV işine yarıyordu. DX problemi steam'de ortaya çıktı. Sorun steam diye düşünüyorum.
ThrottleStop çok yönlü bir programdır.
Sebebini de zaten siz dediğimi yaparsanız anlayacağız. Karar sizin.

Öncelikle DX probleminizi halledin. DX'in Steam ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.

ThrottleStop çok yönlü bir programdır.
Sebebini de zaten siz dediğimi yaparsanız anlayacağız. Karar sizin.

Öncelikle DX probleminizi halledin. DX'in Steam ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.
İnternetim kısıtlı olduğu için program indirebileceğimi sanmıyorum. DX problemi sadece Steam'de ortaya çıktı. Rahatça Watch Dogs 2 oynayabildim. Büyük ihtimalle steam kaynaklı bir sorun var.
Sorun çözüldü. Oyunun dosyalarından küçük bir dosyayı silip oyun dosyalarını doğruladım ve eski FPS'ime kavuştum. Aynı sorunu yaşayan bu çözümü deneyebilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı