i5 8250U ve MX 150 Sistemin PUBG Performansı Nasıldır?

Mueat

Hectopat
Herkese iyi günler.
  • İ5 8250u
  • DDR3 8GB RAM
  • 2GB MX150 Ekran Kartı
Bulunduran bir sistemin oyun performansı nasıl olur? MX150 PUBG için yeterli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeterli değil ama oynatır 40-60 FPS arası alırsın düşük ayarlarda.
Bu arada 8. nesil işlemci ve DDR3 RAM'i beraber kullanan laptop mı varmış? Şaşırdım.

Herkese iyi günler.
  • İ5 8250u
  • DDR3 8GB RAM
  • 2GB MX150 Ekran Kartı
Bulunduran bir sistemin oyun performansı nasıl olur? MX150 PUBG için yeterli mi?

Sonunda U ibaresi bulunan işlemciler ile iyi bir oyun performansı alamazsınız. Zira en düşük güç tüketimine karşılık aynı oranda performans kaybı yaşayan işlemciler. MX150 ile en düşük ayarlarda 30-40 fps alırsınız diye düşünüyorum.

Bahsettiğiniz laptop fiyat olarak ne kadar bilmiyorum ama GTX 1050 ekran kartlı şu sistemden çok daha fazla verim alırsınız:

MSI GL62M 7RDX-2699XTR Intel Core i5 7300HQ 8GB 1TB GTX1050 Fiyatı

Dendiği gibi U serisi ile büyük oyunlar aşırı daboğaz yapar ve yeni nesil oyunlar için 10xx ekran kartı alman lazım.

Eski nesil de de ora segment ekran kartları var ama bahsettiğim 960M filan

Bütçem kısıtlı olduğu için temiz ikinci el bakıyorum. Yaklaşık 2500 TL ye kadar odeyebilirim üstüne çok çıkmak istemiyorum çünkü kulaklık mouse klavye Steam hesabından oyunlar falan zaten tutucak baya

yani sonuç olarak i5 8250u + Mx150 (2GB) Başta Csgo olmak üzere online oynan oyunlar için ideal mi değil mi?Kullananlar vardır elbette?ona göre alalım/almayalım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı