i5 8250u ve MX130 FIFA 19 Performansı

Dediğim ayarlar ile dene. Bence tele kamera açısı oyun açısından hem daha iyi hem de daha performanslı. 60 FPS'den aşağı FIFA oynanmıyor maalesef. Akıcılık kayboluyor.

Reis şimdide 60fps seyrederken bi anda ses robotikleşiyor ve slow motion gibi kasmalar oluyor birkaç saniyeliğine
Dostum o ses robotikleşmesi oyunda yada ses kartında yada ses kartı sürücüsünde sıkıntısı olabilir
yada fps bi anda düştüğünden dolayı ses kayması yaşıyor olabilirsin bendede ets 2 de oluyordu, onun için ses kartını ve diğer sürücülerini güncellemeyi unutma markasını, modelini yazarak driverlerini güncel tutabilirsin ve slow motion şekilde kasalar demişsin bunun içinde dostum, fps düşüşü yüzünden yada anlık droplar giriyorsa darboğaz yüzüdnen sebep olabilir yani bilgisayarının bir parçası iyi diğer parçası düşükse darboğaz meydana gelir buna kısaca 2-3 saniyelik küçük fps dropları yada donmalar denir eğer bu oluyorsa oyunundaki görüntü kalitesini biraz arttırıp ekran kartının kullanımını arttırabilirsin böylece drop bir miktar azalır yada drop ortadan kalkar slow motion gibi donmalarda ise fps in düşüklerde ise yine grafik ayarını biraz yükseltip ekran kartı kullanımı yükseltirsen yada 60 fps alıyosan arada bir 35-40 a düşüyorsa fps' ini 30'a sabitleyebilirsin, eğer yine düzelmediyse bilgisayar hızlandırma videolarını izlemeni öneririm dostum; Kolay Gelsin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı