K Kutukayisi Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #1 RAM 20 GB RAM, 19 GB kullanilabilir SSD veya HDD modeli 256 GB SSD İşlemci i5 8265U Bilgisayarım (laptop) çok yavaş Unlost FPS artırma bile yaptım ama hala Minecraft'ta en fazla 10FPS falan alıyorum
Bilgisayarım (laptop) çok yavaş Unlost FPS artırma bile yaptım ama hala Minecraft'ta en fazla 10FPS falan alıyorum
Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.001 Makaleler 2 Çözümler 21 8 Eylül 2024 #2 Kutukayisi dedi: Bilgisayarım (laptop) çok yavaş unlost FPS artırma bile yaptım ama hala Minecraft'ta en fazla 10FPS falan alıyorum. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar? Artı 0 Eksi
Kutukayisi dedi: Bilgisayarım (laptop) çok yavaş unlost FPS artırma bile yaptım ama hala Minecraft'ta en fazla 10FPS falan alıyorum. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar?
KS KS K Kutukayisi Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #3 Cid_Kagenou dedi: Sıcaklıklar? Genişletmek için tıkla... nasıl yani Artı 0 Eksi
Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 8 Eylül 2024 #4 Kutukayisi dedi: Bilgisayarım (laptop) çok yavaş Unlost FPS artırma bile yaptım ama hala Minecraft'ta en fazla 10FPS falan alıyorum Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar oyuna etki eder ve FPS düşer. Bilgisayarı hangi güç modunda kullanıyorsunuz: Dosya Ekleri 1725797408090.png 20,7 KB · Görüntüleme: 27 Artı 0 Eksi
Kutukayisi dedi: Bilgisayarım (laptop) çok yavaş Unlost FPS artırma bile yaptım ama hala Minecraft'ta en fazla 10FPS falan alıyorum Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar oyuna etki eder ve FPS düşer. Bilgisayarı hangi güç modunda kullanıyorsunuz:
Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.001 Makaleler 2 Çözümler 21 8 Eylül 2024 #5 Kutukayisi dedi: Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... İşlemci, ekran kartı sıcaklığı ne durumda? Fazla ısınırlarsa güvenlik için yavaş çalışır. Artı 0 Eksi
Kutukayisi dedi: Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... İşlemci, ekran kartı sıcaklığı ne durumda? Fazla ısınırlarsa güvenlik için yavaş çalışır.
Opikanaba Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 604 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 SUPER I3 12100f 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #6 Kutukayisi dedi: Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Minecraft'ta ne kadar RAM veriyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS K Kutukayisi Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #7 Ippo Makonouchi dedi: Sıcaklıklar oyuna etki eder ve FPS düşer. Bilgisayarı hangi güç modunda kullanıyorsunuz: Genişletmek için tıkla... yüksek performans Cid_Kagenou dedi: İşlemci, ekran kartı sıcaklığı ne durumda? Fazla ısınırlarsa güvenlik için yavaş çalışır. Genişletmek için tıkla... çok az ısınıyor Opikanaba dedi: Minecraft'ta ne kadar RAM veriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum Artı 0 Eksi
Ippo Makonouchi dedi: Sıcaklıklar oyuna etki eder ve FPS düşer. Bilgisayarı hangi güç modunda kullanıyorsunuz: Genişletmek için tıkla... yüksek performans Cid_Kagenou dedi: İşlemci, ekran kartı sıcaklığı ne durumda? Fazla ısınırlarsa güvenlik için yavaş çalışır. Genişletmek için tıkla... çok az ısınıyor Opikanaba dedi: Minecraft'ta ne kadar RAM veriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.746 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #8 Kutukayisi dedi: yüksek performans çok az ısınıyor bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Elinizle elleyerek anlaşılacak bir sıcaklık değil. Msi afterburner indirip oyundayken sıcaklıklara bakmanız lazım. Artı 0 Eksi
Kutukayisi dedi: yüksek performans çok az ısınıyor bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Elinizle elleyerek anlaşılacak bir sıcaklık değil. Msi afterburner indirip oyundayken sıcaklıklara bakmanız lazım.
KS KS K Kutukayisi Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #9 Dorzi dedi: Elinizle elleyerek anlaşılacak bir sıcaklık değil. Msi afterburner indirip oyundayken sıcaklıklara bakmanız lazım. Genişletmek için tıkla... tamamdır 10 dk bekler misiniz Artı 0 Eksi
Dorzi dedi: Elinizle elleyerek anlaşılacak bir sıcaklık değil. Msi afterburner indirip oyundayken sıcaklıklara bakmanız lazım. Genişletmek için tıkla... tamamdır 10 dk bekler misiniz
Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 8 Eylül 2024 #10 Kutukayisi dedi: yüksek performans çok az ısınıyor bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Güç tasarrufu veya Dengeli modda deneyin bir de. Artı 0 Eksi
Kutukayisi dedi: yüksek performans çok az ısınıyor bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Güç tasarrufu veya Dengeli modda deneyin bir de.