K Kutukayisi Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #1 RAM 20 GB RAM, 19 GB kullanilabilir SSD veya HDD modeli 256 GB SSD İşlemci i5 8265U Bilgisayarım (laptop) çok yavaş Unlost FPS artırma bile yaptım ama hala Minecraft'ta en fazla 10FPS falan alıyorum
Bilgisayarım (laptop) çok yavaş Unlost FPS artırma bile yaptım ama hala Minecraft'ta en fazla 10FPS falan alıyorum
KS KS K Kutukayisi Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #11 Ippo Makonouchi dedi: Güç tasarrufu veya Dengeli modda deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... onlarıda denedim Cid_Kagenou dedi: Sıcaklıklar? Genişletmek için tıkla... gpu 70 derece Son düzenleme: 8 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Ippo Makonouchi dedi: Güç tasarrufu veya Dengeli modda deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... onlarıda denedim Cid_Kagenou dedi: Sıcaklıklar? Genişletmek için tıkla... gpu 70 derece
Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 8 Eylül 2024 #12 Kutukayisi dedi: onlarıda denedim Genişletmek için tıkla... Bu videodaki anlatılan şeyleri deneyebilirsiniz. Eskiden kullandığım APU sistemde işe yaramıştı sizde de işe yarar belki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Kutukayisi dedi: onlarıda denedim Genişletmek için tıkla... Bu videodaki anlatılan şeyleri deneyebilirsiniz. Eskiden kullandığım APU sistemde işe yaramıştı sizde de işe yarar belki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et