Yıllardan beri RDR2 oynama isteğim var ama mevcut sistem özelliklerim ile yeterli keyfi alamayacağım için hep vazgeçtim ama bir de size sormak istiyorum. Bu sistem RDR2'de ne derece bir performans sergiler?
Yıllardan beri RDR2 oynama isteğim var ama mevcut sistem özelliklerim ile yeterli keyfi alamayacağım için hep vazgeçtim ama bir de size sormak istiyorum. Bu sistem RDR2'de ne derece bir performans sergiler?
Sadece giriş kısmını oynadığınız için böyle düşünüyorsunuz. Oyun bölüm 4 te hızlanıyor ve %25-30 ilerlemelerde aşırı zevkli hale geliyor. 3 kez indirip 5-6 saat oynayıp bırakmıştım ve forumda birinin oyunun girişinin çok yavaş olduğunu fakat sonrasında muazzam hale geldiğini söylemesini ardından oturup bitirdim. Şuan bu oyuna eş değer bir oyun bulamıyorum.
Hocam sistemin laptop, ısınmıyorsa eğer Low ayarlarda rahat şekilde oynarsın. RAM'den ötürü ani hareketlerde drop yeme ihtimalin var ama bu oyunu oynanamaz hale getirecek kadar olmaz. V-Sync'ı da açarsan çok az drop yersin. Sistemine güvenerek oyunu indirebilirsin.
Hocam RDR 2'de Texture ayarını yüksek yapıp diğer ayarları düşük yaptığınız zaman güzel Bi görsel kalite elde edebilirsiniz. Oynanış ve hikayesi mükemmel bir oyun, grafik olarak da dediğim gibi oynadığınızda çok memnun kalırsınız diye düşünüyorum.